Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez betudható a "jó genetika"...

Ez betudható a "jó genetika" javára?

Figyelt kérdés
3 hete diétázom, most 80kg /178cm vagyok, olyan 19% tzs-al. Még kb 5-6kg-ot kell ledobnom, vagyis ennyit tervezek. A 3 hét alatt az erőszintem egyáltalán nem csökkent, ugyan olyan. Mivel csóró vagyok, ezért csak 110, legjobb esetben is csak 120g fehérjét tudok bevinni naponta. A ch olyan 1-1,3g körül mozog tskg-onként. 4kg ment le eddig. Endomorf lehetek, talán ekto csontozattal. Azt olvastam, hogy az endók amúgy is nehezebben bontanak izmot, ez betudható ennek?
2015. jan. 26. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. Aki magát endónak nevezi az szerintem azért zsiros általában mert nagyon konnyen bont izmot és nem tud lediétázni.

Azert nem vesztettél erot mert 19% a testzsirod. Itt még akar erosodhettél is annyi tartalékod van.

2015. jan. 26. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Az izombontás és az erőszínt csökkenése nem 19 testzsírszázaléknál indul meg igazán!

Próbálj csak meg lemenni 6-8%-ra, akkor majd kiderül, hogy mennyire jó az a genetika!

2015. jan. 26. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó, bírjam pénzzel.. Mellesleg HMB és kreatin megy közben kis mennyiségben, hogy segítsen tartani. Persze, nem mondható jónak alapból, mivel voltam vagy 22% tzs-n, ezért igen, nem jó, de azt gondolom jól tudom, hogy endok nehezebben veszítenek izomból..
2015. jan. 26. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért ha ilyen kevés pénzzel gazdálkodhatsz, én elfelejteném a HMB-t. Fehérjét kicsit feljebb tornáznám.
2015. jan. 26. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Nyárról maradt meg. :D

Amúgy, ha jövőhétig nem gyengülök, akkor hétvégén veszek egyet edzés utánra.

2015. jan. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!