Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A HOS tényleg ennyire jó?

A HOS tényleg ennyire jó?

Figyelt kérdés

Azt írják ennek a doppingos cikknek a végén, hogy ezzel legálisan el lehet érni, egy koxos eredményt.

[link]

Van aki próbálta? Tapasztalatok?

2015. jan. 25. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi ilyet nem ír.
2015. jan. 25. 19:17
 2/7 A kérdező kommentje:

"MI A FRANCNAK KOXOLNÁL,

AMIKOR VAN LEGÁLIS, TERMÉSZETES KÉSZÍTMÉNY,

AMELY REÁLIS IDŐ ALATT, MUNKÁVAL ELÉRHETŐ, VALÓS IZOMTÖMEG ÉPÍTÉSBEN SEGÍT,

ÉS VELE NEM KOCKÁZTATOD AZ EGÉSZSÉGED?"

Ez a mondat van a legnagyobb betűvel írva a lapon.

2015. jan. 25. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Marketing.
2015. jan. 25. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Igen, olvastam. És nem továbbra sem értem, hogy miért így interpretálod; "hogy ezzel legálisan el lehet érni, egy koxos eredményt."? Erről szó sincs!
2015. jan. 25. 19:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted mit jelent ez a mondat? Mi a te értelmezésed?
2015. jan. 25. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

Ez azt jelenti, hogy a koksz illegális és veszélyezteti az egészségedet, ezért ne kokszolj, de azért ne is búsulj nagyon, mert igaz hogy csak REÁLIS idő alatt (vagyis nagyon sokára vagy soha) és munkával (nagyon sok munkával) de a hos SEGÍT a valós izomépítésben. SEGÍT = ettől nem leszel izmos, ez csak (egy kicsit) segít.

Én így értelmezem, persze lehet másként is értelmezni, de azt nem írja hogy kokszos eredményt lehet vele elérni.

A kérdésedre is válaszolva; kokszos eredményt csak koksszal lehet elérni, ez elég logikus, nem?

2015. jan. 25. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a véleményeket a HOS alatt, erőszint- és bedurranás növekedés vagy semmi.
2015. jan. 25. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!