Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 3. napja diétázom, és azóta...

3. napja diétázom, és azóta nem volt székletem, ez normális?

Figyelt kérdés
Nem ez az első diétám, de most a ch-t jobban visszafogtam, mint régebben, hogy könnyebben fogyjak. Lehet ez az oka?
2015. jan. 23. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Reszben ez is kozre jatszhat.Rostokat fogyasztasz? Mert a sok hustol beléd tud sulni a széklet:)
2015. jan. 23. 21:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Hááát.. Nem igazán.. Teljesen kiment a fejemből a zöldje..
2015. jan. 23. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Szálkásító diétában általában éhezünk. Hogy tud kimenni a fejedből az egyetlen dolog, amit bármi gond nélkül fogyaszthatsz?
2015. jan. 23. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Éhezek is, azzal nincs gond.. De amúgy a szószban amit rakok a rizsre, abban van zöldség, meg hagymát szoktam ennyi, az is az, de holnaptól akkor veszek normális zöldséget, és eszem majd, mert esküszöm elfelejtettem, jó hülye vagyok.. :D
2015. jan. 23. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Dietaban Rizs...hat ez is megkrdojelezheto dolog.

Ha nem megy a zoldseg akkor vegyel patikaban rost keszitmenyt.En azt hasznalom,mivel utalom a zsoldsegeket..

2015. jan. 23. 22:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Diétában miért ne lehetne rizs? kb 80g-ot eszek.. Alig van így benne szénhidrát.. A másik egyetlen ch forrás a reggeli 70g zab. Ez így összesen nagyon kevés.
2015. jan. 23. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Rizsnek magas a GI-je.De vegulis biztos kaloria minuzsba vagy...:)
2015. jan. 23. 22:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Mit egyek helyette akkor? Krumpli? Más, amivel pótolhatom azt a kevés ch-t?
2015. jan. 23. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
barnarizs,kuszkusz,hajdina,teljeskiorlesu cuccok
2015. jan. 23. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan ehetsz rizst....mivel nem magában eszed, hanem hússal, meg ugye most már zöldséggel, ezek mind csökkentik a GI-t, plusz mivel mínuszban vagy, nem igazán van mi a zsírba menjen. amiket felsoroltak, azok is jó ch-források, de sztem a rizzsel sincs semmi gond.
2015. jan. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!