Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti a túrót milyen formában...

Ti a túrót milyen formában eszitek, mit készítettek belőle?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit csináljak már a túróval, elég unalmas mindig magában enni, megszoktam hinteni egy kis édesítővel, meg tejjel, és azt eszem, de így sem egy extra.. Diétázom, szóval semmi szénhidrát, meg cukor nem fér bele. Mit ajánlotok? Nehéz legyűrni magában. :/
2015. jan. 21. 19:57
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ízesítetlen fehérjeporom van, szóval azzal nem érek semmit, ha valaki azt ajánlja! :D
2015. jan. 21. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Diétázol és tejjel eszed a túrót? amúgy én 1 adag kazeint adok még hozzá aztán kész.
2015. jan. 21. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Akinek van egy ki esze az turmixolja egy kis vizzel.

Annyira rossz ize nem lesz és fél perc alatt a gyomrodban is van...nem kell vele szenvedni:)

2015. jan. 21. 20:01
 4/12 anonim válasza:

Én ezeket szoktam:

-túrót kikeverek 1-2 kanál joghurttal és rummal vagy fahéjjal citrom levével ízesítem

-körözöttnek megcsinálom és paprikába töltöm

-karos túrókrém-ezt önmagában szoktam enni, én szeretem, próbáld ki, hátha

-narancs levet facsarok rá, és úgy eszem meg, nagyon finom

-almát kivágok, és ebbe töltöm bele a túrót, megszórom fahéjjal és megsütöm

-én szoktam csinálni túró gombócot is és darált dióba vagy zabkorpába forgatom bele

2015. jan. 21. 20:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Minimális tejjel, nem ezen fog múlni a diétám.

Én arra gondoltam, hogy valaki leírhatna valami receptet, vagy egy hozzávalót, amitől lenne íze is.

2015. jan. 21. 20:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Ne nézzétek az előző válaszom.
2015. jan. 21. 20:04
 7/12 anonim válasza:
Shop-Builderen találsz hasznos linkeket esti étkezéssel kapcsolatban( [link] ), de legegyszerűbb ha zsírszegény kb 125g túrót egy kis pohár sovány natúr joghurttal összekevered. Főként utolsó étkezésre jó, lassú felszívódás miatt. Édesítőszert ilyenkor hanyagold, mivel felnyomja az inzulin szintet, és sokkal hamarabb leszel éhes.
2015. jan. 21. 20:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Natúr joghurt, fahéj, túrót lehet kipróbálom, amúgy ezt akartam mielőtt kiírtam a kérdést, de várom még a válaszokat. Köszi az eddigieket.
2015. jan. 21. 20:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én mazsolával eszem, eddig még nem sikerült ráunni.:D
2015. jan. 21. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja, most látom, hogy diétás ötlet kell... csinálhatsz belőle körözöttet is, egy kis őrölt paprikával és hagymával (a tejföl gondolom nem fér bele a diétába).
2015. jan. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!