175 cm és 68 kg vagyok (esténként szoktam mérni ruha nélkül). Akkor hogy lehet, hogy van egy kis hasam és kövérnek érzem magam?
legnagyobb mértékben a ch-beviteltől függ, azt pont nem írtad le, szóval nem tudjuk, hogy kalória pluszban vagy mínuszban vagy-e. de ezt te is ki tudod számolni. igen, reggel mérd magad és a változás függvényében változtasd a ch-t is.
ne hasprésezz,hanem edz minden izomra, rendesen, tlejes testes edzések eleinte, majd később osztott edzésterv.
shop.buider.hu->vannak étrendek és edzések is
sargakapszula.hu
amúgy kövér az biztosan nem vagy 175 cm 68 kilósan, az lehet hogy zsíros, de akkor meg először tömeget kéne növelni és utána leszálkásítani. még ha nagyon rosszul is oszlik el rajtad az a 68 kiló, akkor se hiszem, hogy hatalmas túlsúlyod lenne. a zsír is könnyebb úgy eltüntetni, hogy előbb izmot építesz.
láttam hogy írtál üzenetet, e akkor inkább itt válaszolok. amiket írtam linkeket nézd meg, hogy legyen egy átfogó képed mind az anyagcserefolyamatokról, hogy hogy kábé hogyan is működik a fogyás / tömegnövelés, illetve az edzés. ha csak hasazol, annak nem lesz igazi látványos eredménye, csak elmegy a kedved, hogy sok munka és kevés haszon. az egész testre kéne edzeni, eleinte egyszerre minden izomcsoportot (teljes testes edzés), pár hónap után pedig osztott edzés izomcsoportokra külön. intenzív munka kell ahhoz, hogy jó eredmény legyen. a legjobb a súlyzós edzés lenne, de ha semmiképpen nincs lehetőséged, akkor ajánlom a feygencedzést (letölthető pdf). egy héten próbálj mininmum háromszor edzeni, közte pihenőnapokkal. a futás is jó, de kiegészítésnek, kardió edzésnek, ami növeli az állóképességet, a fizikai teljesítőképességet, a szív és érrendszeredre jó hatással van. de ezen kívül kéne erősítő edzés.
kaja: én a 4-5-6 étkezés pártján állok, attól függően, hogy éppen hány órát vagyok ébren, 3-4 óránként. van, aki 3 étkezéssel meg tudja oldani, áltlaában azok, akik nehezen hízó típusok, nekik nem kell annyira szigorúan venni az étrendet. de szerintem jobb a több kicsi. de erről is olvashatsz bővebben a sárga kapszulában, amit írtam korábban. így első nekifutásra ennyi, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!