Mark Wahlberg Pain and Gain forma naturálban hozható?
Mi az, hogy 100% hogy fogsz még nőni? Honnan tudod?
A usernevedből kiindulva 15 vagy, a legtöbb fiú 15-16 éves korában áll meg a növésben, én is 16 voltam amikor elértem a végső magasságom.
A szikla más kategória, ő magas (majdnem 2 m), és 110-120 kg között mozog. Meg rajta meglátszik hogy ez évek (és kox) munkája, és nem gyors feltömegelés egy egy szerep kedvéért.
Ez hogy hozható e, megint testalkat kérdése. Egy 160cm magas ember könnyen hoz arányaiban hasonló formát, egy 190cm viszont valószínű hogy nem, vagy csak nagyon nehezen. Persze izomtapadások, zsírosodás, stb közre játszik megint csak.
Persze, simán nőhetsz még, én pl 18 körül lassultam le úgy, hogy már nem, vagy alig mérhető a magasság különbség.
Wahlbergnek meg szerintem egyáltalán nem durva a válla, film alatt feszt izompólóban van (optikai tuning), de ha megnézel egy félmeztelen képet, akkor azért látszik hogy nem olyan veszélyes.
Ezt a te testedről mindennemű információ nélkül nem lehet tudni. A másik meg van aki azt mondja hogy a széles derék gáz, van aki szerint fordítva.
Nézd meg a brosciencelife-os srác (youtubeos) felsőtestét pl. Szerintem neki annyira karcsú a dereka, és nagy a széles hátizma, széles a válla, hogy az már csúnya. Másnak ez tetszik.
Szerintem nem kell aggódnod, ha egy átlagos tested, adottságod van, jól fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!