100% Whey vagy MHN Whey Pro?
Sokan ajánják a tejsavó fehérjéket, pedig szerintem a Beef (azaz marha) jobb.
Eleve azért is mert a lakosság több mint a feléből a tej rejtett reakciókat hoz elő, sőt nagyon sok az olyan "kevésbé allergiás" ember, aki nem is tud róla mivel nincsenek panaszai, de gyakorlatilag mégis. Csak nem egyértelműek.
Vagyis amennyiben te is ilyen vagy, akkor a tej és társai emésztési problémákat okoznak, és mivel a fehérjéket normális étrend is kell, ugyanakkor az emésztési problémák ezt az egészet felbomlasszák, vagyis az eredmény az lesz, hogy sehova nem jutottál, vagy juthattál volna előrébb is.
Évről évre több a bevizsgált tej és laktózallergia + rengetegen vannak akik nem is tudják - mert nem járnak vizsgálatra, mivel nincs egyértelmű tünet - + olyan is van aki még épp hogy nem allergiás, viszont rejtett tünet van.
Melyik fehérjét válasszam és miért? Kérlek indokoljátok melyik a jobb és miért. köszi
Az indok egyszerű, csak nézd meg az összetevők listáját. Az MHN nem tartalamz dextrózt, csak a fehérjét és az ízt. Tehát fajlagosabban magasabb a fehérje %-os arány benne. (íztől függően változó).
A másik pedig ehhez tartozó ár:
3kg = 13.000FT
6kg = 23.990FT illetve van egy csomagos verzió, amikor még olcsóbb.
Sokan ajánják a tejsavó fehérjéket, pedig szerintem a Beef (azaz marha) jobb.
No és miért is jobb az a beef? Talán azért mert nem látni az aminoprofilt, ami tisztázná, hogy ez egy hidrolizált kollagén vagy sem?
Vagy azért mert sok esetben creatint tesznek hozzá. No miért is?
Vagy azért mért ez egy szerkezeti/kötószövet fehérje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!