Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A krómot, cinket és kálcium-ma...

A krómot, cinket és kálcium-magnéziumot mikor vegyem be? Étkezéssel? Milyen időpontban?

Figyelt kérdés
Illetve az jó, ha a multimat és a c vitamint az első zsíradékot is tartlamazó étkezéssel veszem be?
2015. jan. 15. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Testépítő vagyok, én direkt nem szedek vitamint mert a kálcium-magnézium mindig szervetlen kötésben van az étrendkiegészítőkben. Algában van jóféle, még nem mentem annyira rá hogy beszerezzek abból, de azt fogom tenni. Ezt csak megjegyeztem.

A cuccokat mindig étkezés előtt vagy közben vidd be mert zsírban oldódnak. Étkezés után nem tanácsos mert nem szívódik fel mire a sav ki is lőtte onnan.. kámpec.

Újjabb megjegyzés: a C-vitamin akkor szívódik fel a legjobban, ha megvan mellette a természetben is előforduló vegyületmellékes. Önmagában szar a felszívódása, vegyél olyan ami csipkebogyóval van, vagy port és akkor vmi bio áfonya szörppel vagy csipkével kevered.

2015. jan. 15. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Étkezéssel együtt, teljesen mindegy mikor.

A C-vitamin vízben oldódik, nem kell neki zsír, a multiban levő zsírban oldódó vitaminoknak viszont nem árt, de nem feltétel, nem így működik az anyagcsere.

2015. jan. 15. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Az utolso nagy butasagot irt.

A kalciumot lehet magneziummal egyutt ESTE, lefekves elott,

a multit az elso zoldseges-husos/halas-zsiradekot tartalmazo etkezesel be lehet venni. A cinket lehet a multival. Kromot edzes utani turmixszal egyutt, vagy a multi utani etkezesnel.

2015. jan. 16. 04:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden vitamint étkezés közben kell bevenni, nem véletlen hogy éhgyomorra kavarog tőle a gyomor és hányinger lesz, különben nem tudnak rendesen beépülni.
2015. jan. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!