Csiperkegomba (sampion) ugye nem hízlal? Kb 500g-ot megettem belőlle és szálkásítok.
Ha érdekel még:
Itt van ugyanazon cég ugyanazon termékének USA-beli, UK-beli és francia tápérték adata:
Mivel a zap szinte mindenhol megterem, a Quaker valószínűleg nem szállít az óperencián túlról, hanem a piac közelében gyárt, ezért a CH tartalomban való minimális eltérés az angol és amcsi verzió között adódhat abból, hogy más az alapanyag, vagy más a feldolgozás módja és a cég valóban komolyan véve a fogyasztókat elvégezteti az analízist mindkét helyen (vagy csak - azért, hogy mi ezt higgyük - direkt mást írtak, de ennek már nagyon konspirációs-elmélet szaga lenne).
Azt viszont nem hiszem, hogy az angol és az amcsi zab között 10 gramm ch lenne a különbség, amiből nekem az következik, hogy az USA-ban a CH tartalomban benne van a rost, a UK-ben meg nincs. Tovább bonyolítja, hogy az USA-ban meg van bontva a rost vízoldékony és vízben nem oldódó rostokra, mintha ennek mégiscsak lenne emészthetőség szempontjából valami jelentősége.
Így viszont k**vára nem értem, hogy a franciák mit akarnak a 62 grammos zabjukkal. Hogy jön ki a 62? A franciáknál a Ch tartalom egyenlő keményítőtartalom + vízoldékony rost tartalom?
A t ö k ö m tele van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!