Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha bezabaltam de utana elmente...

Ha bezabaltam de utana elmentem kardiozni?

Figyelt kérdés
Nekiestem a sutiknek otthon, mire eszbekaptam 5ot megettem. Ez kb 100 g ch. Ha elmentem ra 15percre kardioznie es lenyomtam 1000kcalt nem mehet zsirba ugye?
2015. jan. 13. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
5 db sütitől nem fogsz meghízni, ne csinálj belőle rendszert, de azért hobbiszinten nem kell ennyire komolyan venni.
2015. jan. 13. 13:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Kicsit az agyamra ment a testepites. Szinte rettegek a zsirosodastol. Nem baj igy legalabb most egal.
2015. jan. 13. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy versenyző akkor néha csalni nem gond. Amúgy szerintem valamit elszámoltál, mert 15 perc alatt 1000 kalóriát elégetni kardióval szerintem nem lehetséges. Vagy ha igen akkor egy Norbi titok jellegű könyvvel hülyére keresheted magad. :P
2015. jan. 13. 15:29
 4/6 A kérdező kommentje:
A zabalas utan 15 perccel mentem el kardiozni:) 50 percet voltam
2015. jan. 13. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
néha mindenkivel megesik. egyéni matebolizmustól függ, hogy mekkora "baj" történik, de valóban egy alkalommal semmi nem lesz. nekem pl vizsgaidőszakban minden vizsgám előtt volt ilyen, csak durvább. na, a vizsgaidőszak végére már látszott, de az nem egy alkalom volt :)
2015. jan. 13. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem is most volt vizsgaidőszakom, valószínűleg akkor a stressz teszi, mert karácsony óta ezt már 3szor eljátszottam. Zsír nem jött mert mindig mentem kardiózni, csak nem éppen kellemes :D . A poén hogy végeztem a vizsgákkal de ma megint csak rám jött. Nem baj szerzek be most fehérjét aztán "nassolok" abból.

Most néztem motivációs videókat, eldöntöttem hogy kemény leszek tiszta tömegnövelésre fel :D

2015. jan. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!