Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon zsírosodnék a Jumbotól?

Nagyon zsírosodnék a Jumbotól?

Figyelt kérdés

Üdv

1 éve edzek, kb 3/4 éve használok fehérjét, azóta van rendben a kajám is kb 85%-osan, de ennél jobban sajnos nem tudom megoldani (a fehérjebevitelem nem minden nap jön ki 1.5-2 g/tstkg fölé, a szénhidrát átlagosan heti 7 napból 6-on okés)

65 kilogrammról felmentem 71-re, minimális zsírosodással, mert egyszerűen nem tudom elviselni az úszógumit (egy kicsi azért van).

Arra gondoltam, hogy most 1-1.5 hónapig megnyomnám a tömegnövelést: az egyik barátomnak maradt 2.2 kg zöld jumboja, azt megvenném tőle plusz kevernék mellé fehérjét, így kijönne kb egy narancssárga jumbo.

A kérdésem az lenne, hogy heti 4 edzéssel és jó étrenddel illetve a jumbóval kb mennyi tömeg jönne fel rám, és abból mennyi lenne zsír?

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.

2015. jan. 11. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet így tudni. Amúgy meg az öszszénhidrátbevitel (van ilyen szó?) számít, Jumbo úgyis csak edzés után kell. Szóval ugyanott vagy, mintha fehérjét innál + gyors ch-t.
2015. jan. 11. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Természetesen ha nagyon sok cukrot tartalmaz az edzés utáni turmix, akkor lehet, hogy jobban zsírosodsz. De ha raksz bele plusz fehérjét, akkor nem lesz gond szerintem.
2015. jan. 11. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Esetleg a volumass 35 jobb, mint a jumbo?

2015. jan. 11. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb, de nem biztos, hogy megéri. Igazából tömegnövelőt nem éri meg venni, jobban jársz ha veszel fehérjét és szőlőcukrot és te kevered össze az igényeid szerint.
2015. jan. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!