Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék izmot veszíteni?...

Hogyan tudnék izmot veszíteni? (úgyhogy közben nehízzak)

Figyelt kérdés

177cm ,78 kg vagyok (kb 10%-11% testzsírral) vissza akarok fogyni úgy 73kg-ra mivel az hogy "kivagyok gyúrva" és úgy nézek ki mint "sittes" sok konfiktust szül.

(Igen tudom hogy hülye cél, helyzet stb... DE! Igen elvan durvulva helyzet és nincs más választásom)

Csak vitaminokat szedtem régebben kezdésnél(1. év) ittam fehérjét is de az utóbbi időben rájöttem arra hogy fehérje ivása cél tudatos evése nélkül is ugyan úgy fejlődök(2. év)(És ha valaki kérdezné nem kokszolok/kokszoltam)

2 évet gyúrtam

Viszont mit tehet legjobban hogy minél gyorsabban sorvadjak, de közben ne jöjjön rám fel felesleg?

Úgy halottam hogy legjobb módszer a lassú kocogás gyakran minél többször.. Ez miért vált ki pontosan ilyen hatást? (Nyugi nem vagyok ennyire tudatlan csak biztosra akarok menni hogy jól gondolom hogy miért)

Várom tanácsokat , segítségeket!:S :) Trollok kíméljenek...

2015. jan. 8. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudsz egyszerre izmot veszíteni és zsírt felszedni. Csak egyél kevesebbet és kardiózz
2015. jan. 8. 20:19
 2/10 A kérdező kommentje:

MultiVitmanokkal is álljak le, vagy az nem segít?

Egyébként elkezdtem mellette csinálni olyan edzés amiben állóképességet és erő-állóképességet(funkcionális izomerőt) fejlesztünk) tehát nem tömegnövelős, ez rendben van így?

2015. jan. 8. 20:25
 3/10 A kérdező kommentje:
(Amúgy szerintem jó genetikám ezért ment tudatos étkezés nélkül is fejlődés)
2015. jan. 8. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:

heti 5 ökölvívó edzés.

több szempontból is menne a gondodhoz.

1.elég gyorsan leránthat ha kalória mínusz van mellé.

2.felszedsz némi gyakorlati tudást az edzések alatt,ami megszüntetheti az alap kiváltót ha olyan jellegű.

3.mentálisan megerősíthet idővel és lenevelhet az ilyen megvetendő hozzáállásról,hogy neked nincsen választási lehetőséged,mert mások döntenek helyetted.

2015. jan. 8. 20:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ha nem változtatok akkor apám elküld otthonról(vagyis kitagad),de tanuló vagyok szóval keresetem sincsen..
2015. jan. 8. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Mivan? Apád kitagad ha izmos vagy?

Amugy nem vagyolyan durván izmos szóval csinálj több kardiót és úgy lefogysz valamennyit. Meg egyél kevesebbet.

2015. jan. 8. 20:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Elírtam 80kg vagyok, persze ez se sokkal több...

Igen nem vagyok nagyon izmos de hát ezt egy beteg embernek hiába mondod.. Felfújt vagyok szerinte és kész

2015. jan. 8. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy az a baja,hogy annyit lát csak belőled edzel,eszel az ő lóvéjából.

az ő kajájukat,életmódjukat leszólod meg vered egész nap a fa-szod mást nem csinálsz,nem segítesz semmit?

mert ilyen problémánál ilyesmi szokott lenni a kiváltó,de mással talál be,azzal büntet zsarol amit a legjobban szeretsz.

2015. jan. 8. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Az apád egy vérbeli k*cs*g. Mást nem tudok mondani.
2015. jan. 9. 07:22
 10/10 anonim ***** válasza:

És mások szerint is sittes kinézeted van?

Amúgy egyszerű,alacsony kalóriabevitel,sok kardió edzés,és szépen lemegy az izom is a zsírral együtt.

2015. jan. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!