Hol van Bp-en jó konditerem lányoknak, vidéki vagyok, Pestre kerültem meló miatt 1 hónapja, így itthon mire haza érek zárva van a terem?
A Népliget Vajda Péter utca között dolgozok, az 1-es villamos vonalán. A Puskás Ferenc Stadiontól megy a buszom, szeretnék valahol a környéken ezeknek a helyeknek a vonzáskörzetében jó teremet ami nem húzos anyagilag se.
Fontos a gyors megközelíthetőség mert miután végzek a melóba(15:30-kor),már csak 2 buszom megy haza. Egyik este 6-kor a másik 7-kor.
Nem tudom, hogy Pesten milyen árakkal dolgoznak a cégek, ahova eddig jártam ott 3500 Ft volt egy havi bérlet (vidék, kisváros). Most a Lurdyban amit látok termet ott kb. 14.000 Ft egy havi bérlet. Ez nekem picit húzós, úgy h netto 100.000 keresek csak. :/ Mindenhol ilyen árak vannak ? :(
Mert ha igen akkor sajna ezt abba kell hagyjam :(
Nem rossz ötlet, ezzel csak az a baj, hogy olyan ember vagyok akit ösztönöz, hogy másik is vannak rajtam kívül így még jobban oda teszem magam.
Itthon annyira nem vagyok motivált, és simán elkalandozok gondolatban s azon kapom magam h 5 perce meredten csak lesek ki a fejemből ..:/
Bár szerintem ez fog maradni végső megoldás ként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!