Mi volt a legdurvább hülyeség, amit hallottál edzéssel vagy étrenddel kapcsolatban?
"Egy izom egy hétig regenerálódik"
Ez nem annyira hülyeség.Kemény edzésnél a nagy izmoknak kellhet egy hét is,mire teljesen regenerálódnak.
-A fehérjepor nem feldolgozott élelmiszer.
-Az állati tej nem való az emberi szervezetbe,de a tejsavóporral semmi baj nincs.Ez nekem nem jön össze logikailag.
-A vegán étrenden élők nem tudnak izmosodni,és fehérjehiányosak lesznek.
-Szálkásításkor nem szabad borsót,babot enni,de gyümölcsöt sem.
-Húst minden nap kell enni,különben tápanyaghiány lép fel a szervezetben.
-Veszek egy doboz tömegnövelőt és egy doboz tesztoszteronfokozót.Nem érdekel,hogy ha abbahagyom,lemegy rólam,de most bedurrantom magam!
-A súlyokat gyorsan kell emelgetni,különben belassulsz.
-A kondizók nem olyan erősek,mint a fegyencedzést végzők,mert ők nem tudnak zászlózni és egyéb mutatványokat csinálni
-Minek gyúrni?Ha abbahagyják úgyis összeesnek.
-Guggolsz?Nem,én focizok,nekem nem kell.
-Aki izmos,az mind a koksztól izmos.Nekem otthon volt egy fekvőpadom,meg két egykezesem,minden nap belenyomtam a 40 kilóba 4x12-őt,meg 4x10-et bicepszeztem az egykezesekkel és fekvőtámaszoztam.Meg sem látszott rajtam.
-Amikor viszem a súlytárcsákat a rúdhoz,érzem,hogy büdös van.Az ember,akii meg ott állt,rámnéz és kérdi,hogy "ugye milyen büdöset ideszartam?".
-Minek kondizni?Jobb a fegyencedzés.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
"nincs szükségem proteinre a fejlődéshez" + "a gorillák is növényevők, mégis izmosak"
"gyógyszertárban kell vitamint venni, mert az nem káros a májra"
"lábra nem edzek, mert az alapból izmos"
"nyersen kell inni a tojást, mert kisül belőle a fehérje"
"hülyeség súlyzózni, a spártaiak/keresztes lovagok/nindzsák/sittes fekák is kigyúrták magukat saját testsúlyos edzéssel"
"a fehérjepor megrövidíti az életet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!