Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi volt a legdurvább hülyeség,...

Mi volt a legdurvább hülyeség, amit hallottál edzéssel vagy étrenddel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Gyűjtöm az aranyköpéseket. Ilyenekre gondolok, hogy "Nem szabad sok fehérjét enni, mert túlságosan izmosodsz tőle, edzés után maximum egy kis proteint kell bevinni és csak jégsalátát lehet enni 6 után, szénhidrátot már nem"
2015. jan. 3. 19:49
1 2 3
 11/28 - palilaci - ***** válasza:
Akkor csak labazol. Amugy a profi futok edzenek labra mert segit novelni a teljesitmenyuket. Vagy a focistak stb...
2015. jan. 3. 22:16
 12/28 anonim ***** válasza:
És abba belegondoltál más hogy nem egy lábnapot csinálsz hanem heti 3x guggolsz?
2015. jan. 3. 22:20
 13/28 anonim ***** válasza:
67%

"Egy izom egy hétig regenerálódik"

Ez nem annyira hülyeség.Kemény edzésnél a nagy izmoknak kellhet egy hét is,mire teljesen regenerálódnak.

-A fehérjepor nem feldolgozott élelmiszer.

-Az állati tej nem való az emberi szervezetbe,de a tejsavóporral semmi baj nincs.Ez nekem nem jön össze logikailag.

-A vegán étrenden élők nem tudnak izmosodni,és fehérjehiányosak lesznek.

-Szálkásításkor nem szabad borsót,babot enni,de gyümölcsöt sem.

-Húst minden nap kell enni,különben tápanyaghiány lép fel a szervezetben.

2015. jan. 3. 22:24
 14/28 anonim ***** válasza:
67%
De igen. Egy izom 48-72 óra alatt regenerálodik. Nem kell nagy izmoknak egy hét. De attól még lehet izomlázad
2015. jan. 3. 22:35
 15/28 anonim ***** válasza:
A tej méreg.Ezt a baromságot már többször hallottam.
2015. jan. 3. 23:23
 16/28 anonim ***** válasza:
A fehérjeportól megnől a fülem meg az orrom meg eldeformálódik a koponyám.
2015. jan. 3. 23:31
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

-Veszek egy doboz tömegnövelőt és egy doboz tesztoszteronfokozót.Nem érdekel,hogy ha abbahagyom,lemegy rólam,de most bedurrantom magam!

-A súlyokat gyorsan kell emelgetni,különben belassulsz.

-A kondizók nem olyan erősek,mint a fegyencedzést végzők,mert ők nem tudnak zászlózni és egyéb mutatványokat csinálni

-Minek gyúrni?Ha abbahagyják úgyis összeesnek.

-Guggolsz?Nem,én focizok,nekem nem kell.

-Aki izmos,az mind a koksztól izmos.Nekem otthon volt egy fekvőpadom,meg két egykezesem,minden nap belenyomtam a 40 kilóba 4x12-őt,meg 4x10-et bicepszeztem az egykezesekkel és fekvőtámaszoztam.Meg sem látszott rajtam.

-Amikor viszem a súlytárcsákat a rúdhoz,érzem,hogy büdös van.Az ember,akii meg ott állt,rámnéz és kérdi,hogy "ugye milyen büdöset ideszartam?".

-Minek kondizni?Jobb a fegyencedzés.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2015. jan. 3. 23:46
 18/28 anonim ***** válasza:
91%

"nincs szükségem proteinre a fejlődéshez" + "a gorillák is növényevők, mégis izmosak"

"gyógyszertárban kell vitamint venni, mert az nem káros a májra"

"lábra nem edzek, mert az alapból izmos"

"nyersen kell inni a tojást, mert kisül belőle a fehérje"

"hülyeség súlyzózni, a spártaiak/keresztes lovagok/nindzsák/sittes fekák is kigyúrták magukat saját testsúlyos edzéssel"

"a fehérjepor megrövidíti az életet"

2015. jan. 3. 23:49
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A "fehérje=szteroid", és a "bármit ehetek, mert keményen hasazok" című örök slágerek mellett nekem a kedvencem a "negatív kalóriatartalmú ételek" voltak talán...
2015. jan. 4. 00:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
A fehérjeportól meleg leszek.
2015. jan. 4. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!