Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi volt eddig a legdurvább...

Mi volt eddig a legdurvább kondis baleset, amit eddig láttál?

Figyelt kérdés

Pl súlytól eltört a lába vagy valami durvább.

Csak érdekelne. :)

2014. dec. 18. 13:20
 1/6 Szergej55 ***** válasza:
Látni szerencsére nem láttam semmit, bár azt hiszem, a teremben pár éve (akkor még nem edzettem) volt egy kettős lábtörés a lábtoló miatt, de ez minden.
2014. dec. 18. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hála istennek még nem lattam es nem is volt semmi balesetem ....habar egyszer befingottam guggolas kozben :D azt meg csak hallottam egy ismerostol ,hogy egy férfi guggolas után úgy próbálta visszatenni a sulyzót az állványra ,hogy megprobalta kinyomni a nyaka mögött ami nem teljesen sikerült...aztan előre hajolt,elvágódott és kiment a válla.
2014. dec. 18. 16:24
 3/6 Szergej55 ***** válasza:
Ami nem baleset, csak fail kategória, az az volt, amikor pár hónapja elhatároztam, hogy 157,5 kg-mal csinálok két ismétlést guggolásban. Egyedül voltam, edzőtárs nélkül. Mindig a guggolóállványon kívül guggolok, egyszerűen nem tudok a végrehajtásra koncentrálni máshogy, ez akkor is így volt. Első ismétlés rendben megvolt, fújtam kettőt, éreztem, hogy fáradok, de csak már megcsinálom a másodikat is. Lementem... és ott maradtam. Két 50 kiló körüli tag volt a terem másik felében, de gondoltam, hogy inkább nem is szólok nekik, hanem valahogy lerakom magamról. Állványon kívül más lehetőség nem maradt, csak magam mögé ledobni, viszont a súly sajnos eléggé jól tapadt hozzám, milliméterenként mozgattam le magamról, aztán mikor végre megindult, az övemen is átbucskázott, ennek köszönhetően hanyatt vágódtam guggolóhelyzetből, a súly meg egy bazi nagy csattanás után még vagy 4-5 métert gurult. :D
2014. dec. 18. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Haveromnak részlegesen elszakadt a melle fekvenyomás közben. Segítettem neki így fölé voltam hajolva és hallani lehetett a hangját. Vagy lehet csak behaluztam, de nagyon brutális volt. Még szerencse hogy volt annyi ereje, hogy visszarakja a rudat mert nem biztos hogy ha hirtelen rámnehezedik az a rengeteg kiló le tudom róla emelni egyedül.
2014. dec. 18. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:

nem baleset ugyan, de láttam egy tagot, aki elég speciális módon használta a "seated dip" gépet.

emberünk kb. 60 kiló lehetett, de felteszi a legnagyobb súlyt (91kg azon a gépen, nálunk) állóhelyzetbe fel, nagynehezen letolja, de hogy állásból dőlt rá full testsúllyal. de ugye a súly visszanyomta, nagy csatt, ő megint áll. hát megpróbálta mégegyszer, uigyanaz mint az előbb. utána meg inkább felállt, és ment öltözni:D

egy másik érdekességet is láttam. focista gyerek, pink cipő, pink izomtrikó, (izom nem volt viszont) ájfón a zsebben, két gép között persze fészbúk. odamegy a csigás evezőgéphez, 85kilóra fel. 1/4-ig nem tudta elhúzni, visszaengedte. feláll, iszik telefont nyomkodja, 2 percig utána felveszi a törölközőt, és megy haza:D

2014. dec. 18. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer rám szakadt a lábtoló, de szerencsére nem lett baj belőle, mert az edzőpartnerem segítségével le tudtuk emelni rólam. Így jár, aki nem nézi, hogy tényleg helyére tolta-e a biztonsági kart, és közben nagy elánnal leengedi a súlyt. :D
2015. jan. 4. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!