Legdurvább baleset amit eddig láttál, olvastál, hallottál vagy átéltél?
Kamionos vagyok 13 éve, sok balesetet láttam. Nagyon lesújtó, szomorú esetek ezek, nem nagy élmény ilyet látni, ha vétlen, ha nem a áldozat. Valaki elindul otthonról, vagy valahonnan, várja valaki, de hiába, jön a fekete nejlonzsák.
Nekem is volt két balesetem, de szerencsére nem túl súlyosak. Így is megviseli lelkileg az embert.
Köszönöm a válaszokat. Videó is ér.
Hát szerencse, hogy kifogyott, azért ezt látni, hogy mi történhetett volna veled, az dúrva lehetett.
Én eddig olyat láttam, hogy ment egy biciklis az út szélén, egy autó nagyon gyorsan közeledett felé és meg akarta előzni. Neki kezdett az előzésnek, de későn vette észre, hogy szembe is jönnek ezért vissza rántotta a kormányt és pont a biciklist ütötte el. A biciklis repült pár métert. Kicsit ijesztő volt.
Meg még régebben, haverokkal elmentünk biciklizni. Az egyik srác görkorival jött és volt egy kb. 20 mér szakasz ahol le kellett menni a járdáról egy vasút miatt. Lement a járdáról és amikor akart visszamenni, akkor egyszercsak elütötte egy motoros. Az meg ott magyarázott, hogy légyszi ne hívjunk zsarukat ( nem is akartunk ), mert nin jogsija O.O, és hogyha valami baja van haveromnak akkor beviszi korházba.
Hát ez is elég durva volt. De ebből annyit voltam jelen, hogy addig láttam amíg lemegy járdáról. Aztán mi előrébb voltunk már 1 utcányival, egyszer csak megállunk egyik barátommal, hogy miért nem jönnek már. Aztán visszamentünk és elmondták mi volt.
Sok évvel ezelőtt egy mellékúton megelőztem egy Ladát, közvetlenül utána ki kellett kerülnöm egy az út szélén álló kivilágítatlan kamiont. Miután kikerültem egy csattanást hallottam, visszafordultam megnézni: a Ladás beleállt a kamion hátuljába. A sofőr az utolsó pillanatban rántott egyet balra a kormányon, ezért csak az anyós ülés felőli oldala kapott egy nagy ütést. A sofőrt kiszedtem, de a jobb oldali utas fejjel felkenődött a platóra, az arca egyszerűen eltűnt. Beszorult de még hörgött, amikor a később odaérkező tűzoltók kivágták a roncsból. Úgy megsérült, hogy a mentős nem tudta intubálni.
Mondnom se kell a sofőr nem volt szomjas...
Hát a neten tényleg olyat találsz, amilyet akarsz, de nem jó dolog ezeket nézegetni... régen nagyon sokat néztem ilyen videókat, nagyon sok rossz dolgot láttam, ezek maximum abban segítenek, hogy megtanulod értékelni amid van, és megbecsülöd szeretteidet, és akik téged szeretnek. Ez nagyon fontos. Ugyanakkor átveszed ezeknek az embereknek a fájdalmát, és hosszú időkre letargikus állapotba tudsz kerülni miattuk. Szóval nem éri meg ilyeneken agyalni.
Bár az ilyen videók nem youtuben vannak, így én is meglepődtem, mikor ott találtam egy videót pár roncsba szorult részeg fiatalról, akik nem tudtak kijönni az autóból. Majd a kocsi kigyulladt, a fiatalok pedig élve bent égtek. Az emberek körbeállták az autót, bámészkodtak, de nem nagyon tettek semmit. A tűzoltók nem jöttek... fájdalmas üvöltözések és sikolyok közepette az autó utasai élve elégtek, és ez egy youtube videó volt...
A legszörnyűbb ebben, hogy azok az emberek rokonai nap mint nap felmehetnek az internetre, és láthatják, ahogy meghalnak szeretteik... bármi ilyen van sose fogj kamerát, és minél előbb próbálj meg segítséget nyújtani.
Amiket valaha láttam, azok közül számomra a legszörnyűbb egyértelműen Ayrton Senna balesete volt. Magát a versenyt nem láttam élő adásban annak idején.
Velem szerencsére eddig nem történt semmilyen komoly baleset.
Egyszer apukám elutott egy részeg hajléktalant aki ott sétált át az autopalyan, telibevert a betort szelvedo mert elől ültem, elajultam, kórház meg minden, de szerencsére nem lett maradandó sérülésem.
Egyszer nekipadkaztam meg anyukám autóját és leesett az egesz sarvedo műanyag róla.
Barátom vadiúj autóját egyszer meghuztam az ikea melygarazsba mert nagyon rám állt a mellettem lévő, és egyszer elutottem egy részeg motorost, nem az én hibámból.
Volt egy pár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!