Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem jó az izomláz?...

Miért nem jó az izomláz? Hogyan lehet elkerülni? Vagy ha van elérni hogy ne legyen?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 23:54
 1/7 - palilaci - ***** válasza:
Nem jo dolog de nem is rossz. Magas C vitamin es magnezium bevitellel es edzes utani nyujtassal elkerulheto vagy minimalizalhato.
2014. dec. 27. 23:59
 2/7 anonim válasza:
Többféle izomláz létezik. Ami az izmok túlterhelésétől alakul ki, az kifejezetten rossz...
2014. dec. 28. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért nem jó, mert fájdalmas, továbbá azt jelzi, hogy túledzetted magad. Megelőzhető alapos bemelegítéssel, a terhelés fokozatos növelésével, nyújtással, ásványi anyagok pótlásával a mozgás előtt és közben.
2014. dec. 28. 00:33
 4/7 Musclemore ***** válasza:

Lehet én tudom rosszul, de az nem segít ha lenyújtunk, sőt attól rosszabb is lehet az izomláz.

Elvileg ráedzéssel elmúlik az izomláz(még nem próbáltam), viszont annak azért nincs értelme, mert a regeneralodast szakítod meg vele, vagyis feleslegesen edzettél(ami miatt izomlaad lett).

Valamint azt jelenti az izomlaz, h edzettlen vagy, ne zavarjon, szokj hozzá!

Én pl. szeretem izomlázam van, akkor tudom, hogy jól edzettem, viszont ha már nincs akkor meg valószínűleg "megedződtél".

2014. dec. 28. 01:21
 5/7 anonim ***** válasza:
súlyzós edzésnél mindig lesz izomlázad (4éve edzek ) eddig minden edzés után volt. olyan nincs ,hogy én megedződők és akkor holnaptol nem lesz izomlázam 1 lábedzéstől :)
2014. dec. 28. 03:08
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem se kifejezetten rossz. nekem is szinte minden edzés után van izomlázam, és azt is megfigyeltem, hogy ha lusta vagyok nyújtani, akkor rosszabb, gondolom, mert hirtelen befejezem a terhelést, és valami olyasmi alakulhat ki mint egy izomgörcs, kvázi félig-meddig összehúzott állapotba hűlnek ki az izmok. persze ez baromi bután van így megfogalmazva, lehet hogy nem is igaz, csak írom, amit megfigyeltem.

nem tartom valószínűnek, hogy túledzeném magam, tök normál az edzésem.

2014. dec. 28. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem gond az izomláz. De ha nincs az sem baj, nem feltétele az izomláz az izom növekedésének. Le kell nyújtani az a fontos.
2014. dec. 28. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!