Miért nem jó az izomláz? Hogyan lehet elkerülni? Vagy ha van elérni hogy ne legyen?
Lehet én tudom rosszul, de az nem segít ha lenyújtunk, sőt attól rosszabb is lehet az izomláz.
Elvileg ráedzéssel elmúlik az izomláz(még nem próbáltam), viszont annak azért nincs értelme, mert a regeneralodast szakítod meg vele, vagyis feleslegesen edzettél(ami miatt izomlaad lett).
Valamint azt jelenti az izomlaz, h edzettlen vagy, ne zavarjon, szokj hozzá!
Én pl. szeretem izomlázam van, akkor tudom, hogy jól edzettem, viszont ha már nincs akkor meg valószínűleg "megedződtél".
szerintem se kifejezetten rossz. nekem is szinte minden edzés után van izomlázam, és azt is megfigyeltem, hogy ha lusta vagyok nyújtani, akkor rosszabb, gondolom, mert hirtelen befejezem a terhelést, és valami olyasmi alakulhat ki mint egy izomgörcs, kvázi félig-meddig összehúzott állapotba hűlnek ki az izmok. persze ez baromi bután van így megfogalmazva, lehet hogy nem is igaz, csak írom, amit megfigyeltem.
nem tartom valószínűnek, hogy túledzeném magam, tök normál az edzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!