Ha 22 évesen nincs semmi izmom se, akkor érdemes lenne szednem valamit hogy ez megváltozon?
Figyelt kérdés
azt olvastam ezek a car porok 20 éves kor fölött már nem olyan ártalmasak, igaz ez? Vagy mi a cart szedjek akkor?2014. dec. 21. 15:38
2/14 anonim válasza:
Szedhetsz, ehetsz bármit ehetsz szart is de izmok nem lesznek csak ugy... hiaba szedsz valamit ha mellette nem gyursz...
3/14 anonim válasza:
enni kéne meg edzeni te agyhalott
4/14 anonim válasza:
NE szedjel port.
En 17 evesen kezdtem porozni pedig nagyanyam is megmondta hogy ne. NAPI 2 ADAGOT ittam.
3 het alatt Ronnie Coleman lettem es az Olympiara keszultem de a sok por mar nem nem volt toleralhato es egyik nap az összes izmom kipukkadt :(
5/14 anonim válasza:
Alap, hogy ilyen kérdésekre egyszerűen nem lehet normálisan válaszolni mivel szörnyen nevetséges és szánalmas.
6/14 anonim válasza:
Nem irtad idiota! Amugy fehérje szénhidrát mehet...kaják : csirkemell puffasztott rizs..meg ilyenek :D Ezek nelkul is haladsz csak ezekkel gyorsabb utembe
7/14 anonim válasza:
Es elfelejtettem hogy tonkrement a vesem, a majam,a szivem,a bal orrom es a jobb seggem valamit 3 labujjam leesett. A portol rakos,Dwn-koros es epilepszias lettem amikor epp nem vagyok komaban..
8/14 anonim válasza:
Ja télleg elfelejtettem irni, hogyha port szedsz 23évesen 55%od van a rákos megbetegedésre és 25évesen 87,5% tudosok altal bizonyitott a pénisz visszafejlődésre.. Hidd el nekem fiam veszélyes ez a pop szakma.:) Ugye elhiszed? Csak a te érdeked nézem
9/14 anonim válasza:
10/14 - palilaci - válasza:
Egy kezes guggolas jatszoteren + sok tej meg nyers tojas. Ne hasznalj ilyen koxporokat es ne olvass utanna az alapoknak mert a vegen csak felig leszel idiota!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!