Jó úton haladok? (Egy kis bíztatás kéne)
2 év alatt viszonylag sokat változtam, csak egy kis bíztatás kéne:$ Engem mindig lehúznak az emberek, hogy hagyjam abba stb:( de nem adom fel:D! Mondják hogy nem változtál semmit, cinikusan kérdik: Te gyúrsz?
Nemtudom miért csinálják:( most egy picit az önbizalmam a 0ához közelít:D szóval 1-2 jó szót megköszönnék! Még sokat akarok hízni, nagy terveim vannak :3
-Tudom kéne szálkásítani, majd idővel
-nem, nincs gerincferdülésem, csak hülyén álltam be
Köszi :3 17f
nem is értem, hogy miért ez a sok negatív komment.
igenis szép eredmény!!!! főleg úgy, hogy 15 évesen kezdted, nagoyn dicséretes, hogy nem a számítógépes játékok előtt ülsz egész nap :)
nagyon is látszik a munka, valóban van zsír is, de mindenki tudja, aki valamennyit ért a testépítéshez, hogy tömegelésnél jön fel zsír is. azt nem tudom megmondani, hogy most tömegelned kéne tovább, vagy jobb lenne beiktatni egy diétát, annyira profi nem vagoyk a témában. esetleg keress meg egy személyi edzőt tanácsért. tényleg ne add fel.
ja, és még csak annyit, hogy nő vagoyk, a párom is és én is kondizunk (én még kezdő vagyok). ezt csak azért írtam le, hogy lásd, hogy a lányok igen is az erős férfiakat is tudják értékelni, nem csak a ma divatos nyálgépeket, ami a 16-os korosztályban megy...
Nagypapádnak kigyurod magad?
Azigeeen!:D
Ne törődj a rossz indulatú, negatív kritikákkal. Olvasgass sokat edzés és étrend témákban, vagy ha tudsz kérj tanácsot egy személyi edzőtől, hogy gyorsabban fejlődhess. Igenis látszik az eredmény! Ilyen világban élünk sajnos, még rengeteg pofont fogsz kapni, meg kell tanulni kezelni, és nem hagyni, hogy hatással legyenek rád a rosszakarók!
17 évesen azért viszonylag kevesen néznek ki úgy, mint a Csuhai János:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!