Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó úton haladok? (Egy kis...

Jó úton haladok? (Egy kis bíztatás kéne)

Figyelt kérdés

[link]

2 év alatt viszonylag sokat változtam, csak egy kis bíztatás kéne:$ Engem mindig lehúznak az emberek, hogy hagyjam abba stb:( de nem adom fel:D! Mondják hogy nem változtál semmit, cinikusan kérdik: Te gyúrsz?

Nemtudom miért csinálják:( most egy picit az önbizalmam a 0ához közelít:D szóval 1-2 jó szót megköszönnék! Még sokat akarok hízni, nagy terveim vannak :3

-Tudom kéne szálkásítani, majd idővel

-nem, nincs gerincferdülésem, csak hülyén álltam be

Köszi :3 17f

2014. dec. 15. 21:05
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

hát elég sok fura válasz van itt..

mivel először szex témakörbe tetted, így gondolom, hogy mik a céljaid vele..

ebben az esetben viszont azt mondom, hogy ez a szint után már nem a kinézet a lényeg..

én sem nézek ki ennél jobban.. sőt örülnék is ha ilyen szinten lennék, mégis volt már 3 bnőm és mindegyikkel nagyon jól kijöttünk :D és a testemmel is meg volt elégedve

2014. dec. 15. 21:16
 12/30 anonim ***** válasza:
22%

Ezt leszállkásítanád,majdnem ott lennél,mint ahol elkezdted..

Szoval nincs elég tömeg a zsir alatt.

2014. dec. 15. 21:20
 13/30 A kérdező kommentje:
Ja hát nem tudtam hova kiírni:D meg ott vannak a legtöbben:3
2014. dec. 15. 21:20
 14/30 anonim ***** válasza:

Most azt várod hogy felsztároljunk?

NAGYON ODAVÁGÓS A FORMA.

Ja nem.

2014. dec. 15. 21:33
 15/30 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok egy kathi béci:"Dd de egy szép szónak örülnék. Pl ne add fel, menj tovább, küzdj az álmaidért:D de azért kössz
2014. dec. 15. 21:36
 16/30 anonim válasza:
3%
Igazából te teszed magad gyengévé,de már megszoktam,hogy a negatív vélemény nem vélemény.Ezzel a gyúrással meg tömegnöveléssel se erőd,se állóképességed nem lesz,de sok sikert kívánok,mivel csak másoknak akarsz tetszeni!
2014. dec. 15. 21:36
 17/30 anonim ***** válasza:

Még egy jó fél-1 év tömegelés rád férne szálkásítás előtt.

Amúgy az étrended és az edzésed rendben van?

2014. dec. 15. 21:40
 18/30 anonim ***** válasza:
Amúgy meg: ne add fel, menj tovább, küzdj az álmaidért:)
2014. dec. 15. 21:41
 19/30 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hanem az, hogy önbizalmat nem itt a gyakorin fogsz építeni. És amúgy kit érdekel hogy mások mit gondolnak? Tedd amit eddig is tettél.
2014. dec. 15. 21:44
 20/30 A kérdező kommentje:
16 os ez igaz:$ mármint a magamat teszem mentálisan gyengévé. Ezen próbálok dolgozni, sok motivációs videó, szövegek, stb:) de nem mások miatt csinálom, én magamnak úgy tetszenék ha 120 kilós lennék, a lányok pl abszolút nem érdekelnek, időt nem éri meg rájuk fordítani. Nem azt mondom hogy bajnok testépítő akarok lenni, nem akarok sztár lenni, hanem példát akarok mutatni, hogy az ember mi mindenre képes, nem kell ilyen genetika, annyi pénz, kitartással minden elérhető. Nagypapám tavaly halt meg, részben neki is szeretném bebizonyítani hogy miket viszek vévéghez, hova megyek! NEM AZT NÉZEM HOL VAGYOK, HANEM AZT HOGY HOVA AKAROK ELJUTNI .
2014. dec. 15. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!