Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyen zenét hallgatok...

Ti milyen zenét hallgatok edzés közben?

Figyelt kérdés
ti bírjátok azokat a sz@arokat amik edzőterembe mennek ? szerintem azokon ellehet aludni nem hogy felpörget , én benyomom a fülembe a kemény rockot aztán had szóljon :) Én egyébként bírom a drogos zenéket is de arra nem lehet edzeni.
2014. dec. 12. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindig saját zenét hallgatok, mert elég pocsék zenék mennek az edzőterembe.

Bár én nem kemény rockot hallgatok, mert szerintem arra sem lehet jól edzeni. Ahogy a lassú lágy zenéket is mellőzöm ilyenkor..Többnyire régi slágereket vagy ha maiak közül tetszik valamelyik dal akkor az is rajta van a listán.

2014. dec. 12. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Magyar undorground hip-hop zömében.
2014. dec. 12. 22:09
 3/6 - palilaci - ***** válasza:
Metalcore, hard rock, alternativ metal/rock, numetal, rap rock. Vagy rockositott pop zenek:D egyebkent enis birom a fuves zenet de arra nincs beast mod on... mostanaban depresszio, road es vmilyen metalcore megy. Nalunk mivel a konditerem a kollegiume nincs kulon hangfal radio stb igy nekunk kell megoldani. Azt rohadtul utalom viszont amikor Mr. Pukta meg garazs es tarsaikra "edzenek".
2014. dec. 12. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Bob Bailey & The Hustle Standard. Nincs jobb. Sajnálom hogy csak azt a "pár" számot dobták össze, egyszerűen nincs számomra jobb beast mode on zene. Akkor is fel tud pörgetni, amikor egy fárasztó nap után esek haza.
2014. dec. 12. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Én szeretem az olyan hardstyle meg dubstep meg edm számokat amikben van drop.

Ahogy ezekben a zenékben kicsit felpörög a szám majd utána drop van az annyira felpörget engem is hogy aztán a dropra sokkal jobban kiadom az energiát. Észre se veszem és belenyomok amennyit akarok.

2014. dec. 12. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én otthon szoktam edzeni, meg lány vagyok, de én többnyire pop, elektronikus, elektropop, esetleg poprock számokat hallgatok. Nem tudom, engem felpörgetnek. Ellie Gouldingot amúgy is nagyon szeretem, de szerintem neki van egy pár száma, amire tök jól lehet edzeni. :)
2014. dec. 13. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!