Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi hasizo merosito gyakorl...

Mennyi hasizo merosito gyakorlat kell higy kb igy nezzek ki? (link)

Figyelt kérdés

par hete otthon kezdtem el videokbol hasizom gyakorlatokat vegezni. ahhoz hogy kb ilyen hasam legyen vagy hasonlo mennyi ideig kell gyakorlatokat csinalnom? es kb mennyit?szeretnem hogy nyarra szep hasam es normalis alakom legyen..(nem kerek olyan valaszokat hogy inkabb tanuljak mert emellett is szet tanulom magam)

[link]

14/L

2014. dec. 11. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:

szia! ahhoz, hogy szép alakod legyen és ilyen hasad, elsősorban nem hasizomgyakorlatok kellenek

a legfontosabb a kaja: hogy minél több teljes értékű tápanyag legyen és minél kevesebb szemét, üres kalória. ez amúgy sem árt, mivel fejlődésben vagy. ha fogyni szeretnél, akkor kalóriamínusz kell, ha izmot felszedni, akkor pedig kalória plusz, kvázi hízás. és egész testre kell edzeni. nem okvetlenül konditerembe kell menni, bár az az egyik legkézenfekvőbb megoldás, a lényeg, hogy az egész testedet megmozgató gyakorlatokat végezz. minden izmodat meg kell dolgozni ahhoz, hogy egy egységes egész harmonikus testkép alakuljon ki. mindenre szükség van, egyik izmod sem véletlenül nőtt rajtad, tehát foglalkozni kell velük. Ha sportolsz felgyorsul az anyagcseréd, (így pl többet is ehetsz) mindenképpen egészségesebb leszel. és ugyanez igaz a tiszta kajálásra (diétára, ami nem fogyókúra) is. ha bővebben érdekel a dolog, sárga kapszula c. online könyv. nem szentírás, egyáltalán nem az, de áltlaánosságban az egyik legtömörebben összegyűjtött információköteg a neten. ott van írva a táplálkozásról és az edzésről is. hajrá :)

2014. dec. 11. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a videókat. A builder.hu oldalon nezz normalis edzestervet es etrendet.
2014. dec. 11. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
14 évesen bármit is csinálsz, nem fogsz így kinézni.Jó dolog a sport, csináld bátran és az sem fog megártani,ha egészségesen étkezel,de a súlyzós edzéseket én nem javasolom egy 14 éves lánynak . Maradj a saját testsúlyos edzésnél.
2014. dec. 11. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem érte ezt a tanulást a végén. A sport az nagyon fontos és lehet mellett tanulni. Ez nem olyan kategória ahol ilyet írnak hogy inkább tanulj.

Na akkor:

-nem a hasizom gyakorlatokon múlik meg az ismétlés számból hanem az étkezésen. 70%-30% -ban a kaja dönt.

-sok gyakorlat van. Hasprés, lábemelés, felülés...ezek a legalapvetőbbek. Én ezeket nem nagyon szoktam már számolni ha csinálom. Amikor érzem hogy már szet szakad a hasam akkor kezdem el számolni a 10-15öt, hogy annyi még van. De ezt eleinte pl 4x 20-30 mindegyikből rendben van.

-kaja...nem tudom hány cm, hány kg vagy...azt se hogy milyen a testalkatod, úgyhogy nem tudom, hogy diéta vagy tömegelés, de ha izmot szeretnél akkor egy kis tömegelés kell, ha meg van egy kis felesleg akkor mehet szálkásítás, vagy diéta.

-nézz utána mindennek BodyBuilderen...kaja, edzés stb. ezek nagyon fontosak. Alapismeretek illetve Sárga Kapszulába minden benne agy (Googleba írd)

2014. dec. 11. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi egy két szót elírtam, de telefonról vagyok és nem működik rendesen, lassan érzékel
2014. dec. 11. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon koszonom mindenkinek a valaszokat. meg fogom keresni a Sarga Kapszulat.
2014. dec. 12. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!