Messziről kiszűritek a testépítő illetőt?
Figyelt kérdés
Üdv
Ti messziről ki tudjátok szúrni, ha valaki izmos ? És testépítő ? Mondjuk nyáron egyértelmű a dolog de ősszel és télen ?
Mikor rétegesebben fel van öltözve az illető ?
És ha igen mik azok a jelek amik árulkodnak ?
2014. dec. 1. 19:27
1/3 anonim válasza:
Talán a derék váll arány a legegyértelműbb.
3/3 anonim válasza:
Én biztosan nem, kivéve talán pár profit. Évek óta edzek, levetkőzve látszik is, de mivel nem vagyok egy genetikai csoda, csak szimplán átlagos, felöltözve, pláne kabátban nem nagyon látszik az átlagtól való eltérés. A csípő-váll arány tényleg egy egész jó kiindulási alap, de az meg lehet genetika is. Én azt vettem észre a visszajelzésekből, hogy mióta levetkőzve látszik az eredmény, felöltözve is egyszerűen sokkal vonzóbbnak tartanak a nők, mint korábban, de meg nem tudnák mondani, hogy miért, (azt csak én tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!