Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 100% Whey Protein Professional...

100% Whey Protein Professional-ről mit tudtok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kezdő kondis vagyok, kb. 180cm, 60kg, 18 éves. Sajnos azt hallom mindenhonnan,hogy egy bizonyos(nem túl magas) szintig el lehet kondizgatni minden kiegészítő nélkül, de akkor már nem sok értelme van venni a kondi bérletet,hanem otthon érjem el azt a minimumot. Most kinéztem magamnak Ezt a Whey proteint, és eléggé pozitívakat írnak róla, ismerőseim is ezt használják.De sajnos túl sokat hallottam már ezeknek a poroknak a mellékhatásairól, sokszor hosszútávon okoz problémákat... Hallottam csontrákosat,vese elégtelent,vagy hogy valakinek tönkrement az emésztése tb... Én nagyon szeretnék benevezni egy ilyenre, de szüleimet nagyon nehéz meggyőzni róla, és én is félek tőle.

2014. nov. 28. 16:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Elég gyalázatos a videó "elmondom neked a nagy titkot, bár 10 tápkiegcég tartja a pisztolycsövét a fejemhez, de akkor is" mondanivalója.

Ettől függetlenül a sok bugyutaságot leszámítva jó lesz linkelni a buta barátimnak, ha fehérjevásárláson gondolkodnak.

2014. nov. 29. 12:33
 22/25 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy mi is (Montez már évek óta) mondjuk itt, hogy nem erre kell alapozni, nemsokat tessz hozzá a fejlődéshez, és nem leszel csupán ettől izmos. Tulajdonképpen a kérdezők többsége fel se fogja, nem hiszi el, vagy nem akarja elhinni. Arctalan, hiteltelen emberek vagyunk.

Bezzeg, ha egy "közszereplő", kox-os testépítő mondja, már rögtön minden más, rögtön hihető tény. Ahogy Vörös Zoli is a jumbo-tól lett nagy. De ez a reklám ereje, milyen jó is volna, ha az emberek kicsit tájékozódnának és nem hinnének el mindent, amit a média sugal. Persze nem a fogyasztó társadalomra nézve.

Ma már egy kis hozzáértés is kell a témában, hogy eldöntsük, mely információkat fogadjuk meg. Mert tizenpár éve, amit az internet írt, az 95%-ban hiteles volt, ma már talán 5% az arány. És ez sajnos minden terültre vonatkozik. (gondolok itt a kérdező bizonytalanságára, aki olvasot pár ellentmondásos cikket a turmix-okról).

De picit elkalandoztam.

2014. nov. 29. 13:22
 23/25 A kérdező kommentje:
Én örülök minden kommentnek legyen az mellette vagy ellene, csak legyen valami érv is hozzá :) Üres szavakkal mindenki tud dobálózni, rajtam még nem segítettek... Soha nem volt még közöm a kondi témakörhöz, és a vele együtt járó étrendhez, illetve táplálékkiegészítőkhöz. Alkatomból adódóan soha nem híztam még el, így nem kellett figyelnem mit eszek. Szóval valahol el kell kezdenem információt gyűjteni.
2014. nov. 30. 21:51
 24/25 kakao01 ***** válasza:
Zsolti miért veszed magadra? :)
2014. nov. 30. 23:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert a mi válaszaink után tetted be. Pedig mi is elmondtuk, hogy a kaja a lényeg. :)
2014. dec. 1. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!