Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 100% Whey Protein Professional...

100% Whey Protein Professional-ről mit tudtok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kezdő kondis vagyok, kb. 180cm, 60kg, 18 éves. Sajnos azt hallom mindenhonnan,hogy egy bizonyos(nem túl magas) szintig el lehet kondizgatni minden kiegészítő nélkül, de akkor már nem sok értelme van venni a kondi bérletet,hanem otthon érjem el azt a minimumot. Most kinéztem magamnak Ezt a Whey proteint, és eléggé pozitívakat írnak róla, ismerőseim is ezt használják.De sajnos túl sokat hallottam már ezeknek a poroknak a mellékhatásairól, sokszor hosszútávon okoz problémákat... Hallottam csontrákosat,vese elégtelent,vagy hogy valakinek tönkrement az emésztése tb... Én nagyon szeretnék benevezni egy ilyenre, de szüleimet nagyon nehéz meggyőzni róla, és én is félek tőle.

2014. nov. 28. 16:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A szilárd kaját egyből én sem kívánom, jól jön nálam a shake. Majd rá fél órára már jöhet a hús, de addig rá sem bírok nézni.
2014. nov. 28. 20:14
 12/25 anonim ***** válasza:
Jó persze én se a kondiban terítem meg az asztalt, végülis mindegy is, izlések és pofonok.
2014. nov. 28. 21:46
 13/25 kakao01 ***** válasza:
2014. nov. 28. 22:29
 14/25 anonim ***** válasza:
Mindenki tisztában van itt az oldalon azzal (akik nem hobbi trollok), hogy a szilárd kaja az első (fehérje és szénhidrát tekintetében).
2014. nov. 28. 22:41
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Igen, én is szilárd étellel szeretném az alapot bevinni, csak szinte mindenki használ fehérjeport a akit ismerek és kondizik. Nem ismerem a pontos összetételét, még egy dobozt sem fogtam élőben, csak arra hagyatkoztam amit az interneten olvastam. Sajnos a legtöbb helyről csak okoskodást kaptam,egy honlap, vagy fórum szava pedig nekem nem elég, ezért próbálok minél több forrásból meggyőződni. Örülök hogy többen is válaszoltatok! :)
2014. nov. 28. 23:00
 16/25 anonim ***** válasza:

Na végre megnéztem ezt az agyonajnározott videót, és hát nem gondoltam volna, hogy ennyire gány. Ahhoz hasonlít, amikor az Nagytudatos Ébredő Antibirkabrigád-féle oldalak lerántják a leplet _mindenről_. Kb ugyanaz a séma, kivéve, hogy legalább maga a dolog értelmes.

Elemek:

- a videó fele az "igazság" szó ismételgetéséből áll

- a másik abból, hogy ő az egyetlen és első a múltban és a jövőben egyaránt, aki ki meri mondani (-> utalás a gonosz hatalomra -> szimpátiakeltés, mert hát ő velünk van a hatalom ellen)

- téves, irreális feltételezések (láttam már wtf dolgokat dögivel, de az azért mégsem általános, hogy aszondja a kissrác, hogy "én fílhíttes proteint akarok venni, mert olyan akarok lenni, és attól majd biztos olyan leszek, nem olyan mint a dzséjkátlör". Jó, igaz, az amcsi fiatalokat nem ismerem, állítólag ott elképesztő dolgokra képes a butaság, de hát na. Ne a leghülyébbekre alapozzunk. Én speciel azzal kezdtem kb, hogy táblázatot írtam az összehasonlításhoz.)

- Önellentmondás: egyszer azt mondja, hogy az összes fehérje ugyanolyan, utána meg azt, hogy különböző, és válogatni kéne. Namostakkor.

- Nem mond semmi újat. Akinek több esze van egy kiskanálnál, tudja, hogy a kieg csak kiegészít, és nem helyettesítésre van kitalálva (kivéve a speciális esetek), és nem attól kell várni a csodát.

Szóval megmondta, amit eddig is tudtunk, és most mindenki a lába előtt hever... na EZ a marketing.

2014. nov. 28. 23:09
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is néztem... :D Mind ugyanaz a s*ar... De olvassam el és válasszam a legjobb terméket... Meg csukott szemes mutogatás közben olvassam el a tulajdonságait xD
2014. nov. 28. 23:26
 18/25 tap bela ***** válasza:

Rich Piana és az 5% Nutrition szinte egyenlő. A tápkieg piacon van 2 jó terméke. Az AllDayMay kifejezetten tökéletes eaa amino mix.

A Kill it (amilyen polót is hord a videon) pedig szintén átgondolt, igen jó edzés előtti is.

" Phil Heath, Mr. Olympia, ha ő a példaképed akkor az ő fehérjéjét fogod megvenni, de az emberek még arra sem veszik a fáradságot, hogy elolvassák a címkét, hogy összehasonlítsák a fehérjét"

---- ezzel és a többi kijelentésével, véleményével semmi újat nem mondott.

Vonatkoztassunk el, most a szilárd étkezésektől.... Lássuk csak a táp.kiegeket.

NAPI (!!!) szinten ÉVEK ÓTA (!!!) tartó folyamat. Még mindig, a vásárlók többsége "olvasási zavarral" kűszködik, mert nem fogja fel, hogy egyes termékek tele vannak adalékanyaggal, a fehérjét lebutító széhnidrátokkal, és olcsó sza-rságokkal. Nem értik hogy trükköznek velük mert sokan azt sem tudják mi a WPC35 és mi a WPC80. Vagy mi a szírított író. De olyan trendi azzal hencegni, hogy a haverok tudják én xy- meg zz- márkát iszom. Aztán, hogy mi van benne - ha megkérdeznék - állna a hüly-e gyerek, mert fing-ja sincs.

És nem csak a fehérjékkel van a baj!!!

... sokan még azt sem tudják felfogni, hogy ha például BCAA-at vesznek, akkor abban meg lehet, hogy csak 50% a BCAA, de hát az a ki-baszott márka a lényeg, az hogy mi van benne az már mellékes.

Sok esetben be-kamálják hogy 500mg creatint tartalmazó dizájnertől 1 óra alatt nőtt!!

és még lehetne sorolni.

Ez van...

2014. nov. 29. 05:13
 19/25 tap bela ***** válasza:

Még az sem szúr szemet sokaknak, hogy ha 3 féle BCAA, van egy oldalon, és árban kétszeres a különbség - pedig a belbecs ugyan az - sőt ....

.... akkor hogy is van?

2014. nov. 29. 05:24
 20/25 anonim ***** válasza:

kakao ezt eddig is tudtuk, semmi újat nem mondott Piana.

Mi sem azt mondtuk, hogy egész nap shaket kell iszogatni, hanem edzés utánra írtam, hogy az jó, de ettől még hidd el az én étrendem rendben van. Szóval kvára nem értem, hogy te itt most kinek akartad osztani az észt ezzel a videoval. MINDENKI tisztában van vele, hogy a szilárd étkezésnek kell a helyén lennie! Ennyi.

2014. nov. 29. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!