Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 éves picit dagi srác...

15 éves picit dagi srác vagyok. Van spórolt pénzem: 130. 000 Huf. Szerintetek milyen edzőgépet/gépeket vvegyek? Több értelmét látom mint egy telefonnak vagy hasonló elektronikai eszköznek. Ne gyertek azzal hogy káros. Köszönöm.

Figyelt kérdés
Mellesleg valószínű hogy rendészeti suliba megyek tovább.

2014. nov. 25. 23:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

"Ha te tényleg csak kicsit vagy dagi akkor azt könynedén átalakíthatod izommá!"

"Semmiféleképpe ne igyál ilyen löttyöket,amit azt igérik,hogy erősebb leszel!! AZ csak látszat izom..."

Gyere le jó isten...

Aki ezt írta nem értem :O :)

Akin tényleg van egy kis fölösleg (nem +20-30 KG) annak könnyebb neki izommá alakítani mint a semmit,mert aki vékony annak meg hízni kell,mert nincs mit átalakítani!

"Semmiféleképpe ne igyál ilyen löttyöket,amit azt igérik,hogy erősebb leszel!! AZ csak látszat izom..."

Ezt se értem miért idézted!! Nekem is vannak olyan ismerőseim akik sose voltak kondiba de úgy néznik ki ezektől a szarságoktól mintha már 5-6 éve kodiznának... Igen ám csak ennek az a hátránya,hogy 60 kilót se bírnak felemelni

Szóval én is ezt írom : Gyere le jó isten...

2014. nov. 26. 01:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A zsírt nem lehet izommá alakítani. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Nincs előnyben akin felesleg van.

A másik részben nem tudom mire gondolsz, mert olyan biztosan nincs, hogy nem csinált semmit, és izmos lett.

Ha esetleg már megint a fehérje, tömegnövelő a fogalmatlanság áldozata, akkor nem árt tudni, hogy ezek élelmiszerek, mivel arra vannak kitalálva, hogy a test bizonyos tápanyagigényét kielégítsék.

Az meg, hogy valaki izmos, és nem olyan erős, mint amilyennek gondolná az ember, nem jelent semmit. Eleve ha testépítő, akkor nem fő szempont neki az erő, vagy egyáltalán nem is érdekli. Érdekes, az eroemelokre, erosemberekre nem szokták ezt mondogatni hogy felfújt izom, pedig ők is használnak ilyeneket. Ott már nem lehet mondani hogy a szomszéd parasztgyerek is erősebb (tegyuk hozzá hogy egy rendes, haladó szintű testepitonel sem erősebb. Aki csak a "kirakatizmokra" edz, annál persze, lehet erősebb).

2014. nov. 26. 05:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Istenem #11 ne adj már úgy tanácsot, hogy azt se tudod miről beszélsz, mert attól falra mászok. Zsírból izom hát, teljesen más szövet. Ha még a felfújt izomba nem kötök bele (nem mintha létezne ilyen) de teljes baromságokat ne állítsunk tényként.

Kérdezőnek meg sárgakapszula letöltése-elolasása, aztán vagy veszel súlyokat-padot-húzódzkodót vagy eljársz terembe.

2014. nov. 26. 05:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Zsírból soha nem lesz izom.

Kérdező,ne vegyél gépet. Végezz egyelőre saját testsúlyos edzést. Ha veszel mellé szerelhető egykezes súlyzókat, akkor plusz gyakorlatokkal kiegészítheted.

2014. nov. 26. 06:45
 15/20 anonim ***** válasza:

húzódzkodó 3000-5000ft

két egykezes súly + 30kg súly 15-20 ezer forint

fekvenyomó pad 5-10 ezer forint

futó cipő 10-20 ezer forint

sárga kapszula(könyv) ingyen van a neten olvasd el

2014. nov. 26. 07:01
 16/20 anonim ***** válasza:

Anyám, ez a 11-es nem valami jártas biológiában, ami nem baj, csak ne csinálna úgy, mintha.

Bármennyire is kézenfekvő és csábító, az ilyen "parasztlogika" nem vezet célra, hogy konkrét tényekről kéne beszélni, nem pedig idióta fegyencedzésből kiolvasott téveszmékről, amik valószínűleg azért nincsenek konkretizálva, mert akkor nagyobb lenne az "elmélet" támadási felülete, és az egész vallásos jellegűt csak erősíti az, ha nincsen semmi megmagyarázva, csak a hangzatos ígérgetésektől és begyöpösödött sztereotípiáktól betépett és megzavarodott olvasó mindent besz...jon.

Félelmetes, hogy valaki komolyan tudja venni azokat a pontatlanul megfogalmazott, megalapozatlan hülyeségeket, amit egy fiktív edző osztogat neki.

Zsírból soha nem lesz izom, mivel amikor te egy gyakorlatot végzel, akkor csak a harántcsíkolt imocskáidat stimulálod, amelyen mikroszakadások keletkeznek, amelyeket megfelelő táplálkozással és pihenéssel regenerálsz. Mivel az ember nem egy tökéletes rendszer (vagy ha igen, a tökéletessége nem az izmosodási képességeire irányul), ezért az izom mellé járulékos zsír is jön a kalóriaplusz miatt, mert utóbbi szükséges az izmosodáshoz. Az biológiailag lehetetlen, hogy te egy izomfejlesztő gyakorlattal zsírt tüntess el magadról, pláne egy adott helyről. Ez lehetetlen, ez baromság.

A tápkieg félmondatos 'lealázása' pedig jól mutatja, hogy mennyire nem tudsz semmit erről az egészről :(

Amúgy 30%, hogy csak egy troll vagy.

2014. nov. 26. 10:18
 17/20 anonim ***** válasza:

#5, #11

Megtennéd, hogy fogod magad és a hülyeségeidet és elhúzol oda, ahol senkinek nem tudod az agyát átmosni? Tedd már meg légy szíves. A saját és mások érdekében is.

Kérünk bizonyítékot a "látszat" izomra, plussz az ismerőseidre akik tolják a porokat és edzés nélkül jól néznek ki. Nalátod, mindjárt fog jönni a további hülyeség tőled, mert nem tudsz ilyet bebizonyítani. Szóval a hozzászólásom első felét akár teljesíthetnéd is.

Ennyire nem lehet téged komolyan venni, gondolom hogy nézhetsz ki a komoly edzésedtől ezek alapján.

2014. nov. 26. 12:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Veszekedés az megy, szép kerek választ még nem igazán láttam. Étrend tippek? Mellesleg boxzsákra is gondoltam. Ha azt ütőm.. stb.. ér valamit?:D
2014. nov. 26. 23:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Fent már írtam, hogy olvasd el a könyvet. Ha semmi alaptudásod nincs, nemfog neked senki ide 50 oldalt írni.
2014. nov. 27. 05:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, leírtuk, hogy mit vegyél. Erre irányult a kérdésed. Étrendről nem volt szó, így nem értem mi alapján követeled tőlünk!
2014. nov. 27. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!