Télen miben futtok, hogy ne fázzatok meg, de kényelmes is legyen? Van speckó cucc hidegre?
Próbálkoztam többször is a kinti futással, de végül az edzőterem és a futópad mellett döntöttem.
Meleg cuccban egyszerűen nem olyan kényelmes futni. Az intenzíven belélegzett hideg levegő sem esett túl jól. Arról nem is beszélve hogy mivel a belvárosban lakom nincs lehetőségem ajtótól ajtóig futni, viszont ha valahol leálltam hogy hazamenjek ki voltam melegedve.
Decathlonban meg különböző sportboltokban vannak télre való futógatyák meg pulcsik, de nekem nagyon nem jött be.
Én szabadban futok.
A "Tízpróba" (remélem érthető, nem akarok reklámozni) áruházláncban vettem hidegre ajánlott hosszú futó nadrágot 5000-ért és felsőt 3000-ért.
Nagyon megérte, speckó cucc, elvezeti az izzadságot, nem leszel nedves, jó hőszigetelő, nem fázol.
Amit itt a ruházatnál leír, az jó kiindulópontnak:
A cipőről szóló rész annyira nem lényeges. Az általában is használt futócipőd megfelel, keményebb fagyban legfeljebb felveszel még egy zoknit.
Érdemes a képeket megnézni (meg például futóversenyek fotóit is), abból láthatod, hogy a hobbifutók általában hogy öltöznek.
Ezek után pedig érdemes magadnak kitapasztalni, hogy mi a megfelelő ruházat, kicsit kell hozzá kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!