Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Télen miben futtok, hogy ne...

Télen miben futtok, hogy ne fázzatok meg, de kényelmes is legyen? Van speckó cucc hidegre?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálkoztam többször is a kinti futással, de végül az edzőterem és a futópad mellett döntöttem.

Meleg cuccban egyszerűen nem olyan kényelmes futni. Az intenzíven belélegzett hideg levegő sem esett túl jól. Arról nem is beszélve hogy mivel a belvárosban lakom nincs lehetőségem ajtótól ajtóig futni, viszont ha valahol leálltam hogy hazamenjek ki voltam melegedve.

Decathlonban meg különböző sportboltokban vannak télre való futógatyák meg pulcsik, de nekem nagyon nem jött be.

2014. nov. 25. 12:24
 2/5 Csiß ***** válasza:
Én is szobában futok padon :) Mondjuk kipróbálnám a hidegben futást is (ilyenkor szerintem egy pulóver+hosszú nadrágot vennék fel..esetleg az elején egy sapkát is) csak én sötétben nem szeretek futni.
2014. nov. 25. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Jéger alsó(vagy mi :D), melegítő. Felül pulcsi, vékony kabát, sál , sapka. De most még nincs - fok szóval simán pulcsi-melegítő-sapka.
2014. nov. 25. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Én szabadban futok.

A "Tízpróba" (remélem érthető, nem akarok reklámozni) áruházláncban vettem hidegre ajánlott hosszú futó nadrágot 5000-ért és felsőt 3000-ért.

Nagyon megérte, speckó cucc, elvezeti az izzadságot, nem leszel nedves, jó hőszigetelő, nem fázol.

2014. nov. 25. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Amit itt a ruházatnál leír, az jó kiindulópontnak:

[link]

A cipőről szóló rész annyira nem lényeges. Az általában is használt futócipőd megfelel, keményebb fagyban legfeljebb felveszel még egy zoknit.

Érdemes a képeket megnézni (meg például futóversenyek fotóit is), abból láthatod, hogy a hobbifutók általában hogy öltöznek.

Ezek után pedig érdemes magadnak kitapasztalni, hogy mi a megfelelő ruházat, kicsit kell hozzá kísérletezni.

2014. nov. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!