Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van erre valamilyen lehetőség?

Van erre valamilyen lehetőség?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, 5 hónapot edzettem, de mivel elköltöztünk, ezért abba kellett hagynom, már nincs pénzem csinálni, se bérletre, de kajára, a költözés miatt.. 178cm/82kg vagyok, kb 20%-os testzsírral. Karácsony után jött volna egy diéta, de így nem tudom mit tegyek. Az a kevés izom amit felszedtem a pár hónap alatt, megmaradt, gyengébb sem lettem, mert volt egyszer lehetőségem kipróbálni magam azóta. Na most, az a gondom, hogy még mindig szeretnék legalább egy 15%-os testzsírra lemenni, mert kicsit zavar, főleg az arcomon, hogy nem tónusos. Ti mit csinálnátok? Hogyan csináljam? Ilyen helyzetben ez nagyon nehéz, de itthon talán tudok edzeni saját testsúllyal, de kajára nem tudok figyelni.. Hogyan lehetne a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből?
2014. nov. 25. 10:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A pörkölt sem olcsóbb semmivel, és lefogadom hogy egy csomó haszontalan, értékes tápanyagokból semmit sem tartalmazó, sőt egészségtelen ételt meg megvesz anyukád.

Én azt sem tartom kizártnak, hogy mégis spórolna is ezzel!

Sokszor előfordul, hogy egy egészséges táplálkozásra váltó ember csak hüledezik, hogy hirtelen mennyivel jóban kijön.

Nem rendelget pizzákat, nem zabálja a csokit, csipszet, nem vedeli a szénsavas cukros szarokat, és így megmarad egy csomó pénze.

2014. nov. 25. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Hatalmas tévedés hogy neked külön kellene vennie kaját. A sz*r kaja HELYETT lenne a jó.
2014. nov. 25. 14:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Jó étrend nélkül nem fogsz tudni izomvesztés nélkül szépen zsírt leadni. Sajnos ez van. Max ha nagyon jó genetikád lenne. De nincs , mivel ha lenne, akkor most sem lennél 20% testzsírnál. Nem csesztetés, csak az igazságot írom.
2014. nov. 25. 16:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Tudom, nincs egy extra genetikát, és igen, én tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy nem csak nekem kéne külön étrend, hanem, ha mindenki azt enné, lehet ugyan annyiból jönnénk ki, de hiába beszél az ember, meg akármilyen bizonyítékokat is mutatok fel, hogy mindenhogy jobban járnánk, akkor sem fogunk úgy kajálni. Igen, csoki, kóla, az szokott lenni, de nem tudok mit tenni. Akkor ez van, nem tudok mit csinálni.
2014. nov. 25. 17:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Vagy...szabadidődben keresel alkalmi munkákat.
2014. nov. 25. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Elköltözésen nem gondolkodtál?
2014. nov. 25. 18:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Hova költözzek? Tanulok, nem tudom eltartani magam, szabolcsban nincsenek alkalmi munkák.. Főleg így, hogy nem ismerek senkit, szinte teljesen új a környék.
2014. nov. 25. 18:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Pestre gondoltam. Mennyi ideig vagy még gimis?
2014. nov. 25. 18:50
 19/20 A kérdező kommentje:
Fél év. Aztán főiskola vagy egyetem.
2014. nov. 25. 19:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Amég nem tudsz saját étrendendet kialakítani stb. akkor sincs veszve semmi. Az erődet tudod fejleszteni, alapozni tudsz. Tehát ha edzel étrend nélkül akkor sincs veszve semmi, mert csak profitálsz vele. Jobb szar kajával edzeni, mint nem edzeni..
2014. nov. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!