Szerintetek szteroidokkal érte el?
Figyelt kérdés
Ja Rule, rapper, a Halálos Iramban első részéből.
A lényeg, világ életembe ha láttam mindig sovány-sovány volt, most mikor pár évre rá csak úgy rákerestem, megdöbbenve láttam mekkora lett :
Szerintetek naturálon elérhető ez ?
2014. nov. 22. 20:01
12/13 anonim válasza:
Aki több éven keresztűl ilyen sovány, majd "hirtelen" úgymond egyből izmos lesz, és mondjon akárki akármit nem kis tömeg van rajta és ő sem 20 éves már. Meg ezek a rapperek / színészek nem hiszem, hogy betartják mindig a napi étkezéseket és durva edzéseket, könnyű nekik hozzájutni minőségi kokszohoz és személyi edző aki segít használni meg doki, plusz a pénz nem akadály nekik, könnyű út, gyors eredmény. Hollywood 80% ezt választja.
Így néz ki, jelenleg :)
13/13 anonim válasza:
Na meg ne is beszéljünk arról, hogy ecto az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!