Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha ezt használnám minden nap,...

Lovocska kérdése:

Ha ezt használnám minden nap, mennyi idő alatt fogynék le, és kockásodna ki a hasam?

Figyelt kérdés

Naponta 50-60 perc futás, naponta 2x 5perc haspadozás jó tempóban+ megpróbálnék minél több csümölcsöt és tojást enni.

Nem tudnátok ajánlani olyan kajákat amik jót tesznek amikor fogyni akarsz ? (gondolok most hogy gyorskajákat ne egyek, csokit, colát ne igyak.... stb )

2014. nov. 19. 07:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Többnyire mindenkinek kockás hasa van, neked is.

Viszont amíg a hasadon ott a felesleg addig nem fog látszani.

2014. nov. 20. 01:25
 12/12 Fitnessfan válasza:
Helló! Én vettem egy m-tech Pulley-Trainer PRO nevű TRX-féleséget, és azzal edzek. Marha jó, mert egyensúlyozni is kell, tudok vele lábra, karra, hátra is edzeni. Vannak persze nagyon kegyetlen hasizom-gyakorlatok is, de én azt bírom ebben, hogy bármit csinálok, hasból folyamatosan tartani kell magam, különben nem tudom stabilizálni a testemet, és nem tudom megcsinálni a gyakorlatokat! A futás szerintem azért nagyon jó dolog! Szoktam úgy futni, hogy feltekerem magamra a Pulley-Trainert, és futok pár kilométert, aztán felakasztom, edzek vele, aztán hazafutok...Viszont a kajálás a kulcs, ha szálkás akarsz lenni. Én képtelen vagyok betartani szálkásító étrendeket, mert ha nem eszem elég szénhidrátot, szarul vagyok, szédülök, leáll az agyam, és nem tudok edzeni se, viszont nem is tudok leszálkásodni... A pirulákat lehetőleg kerülöm...Fene tudja...
2014. nov. 20. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!