200g csirkemáj sütés után veszít a súlyából? és ha igen kb mennyit?
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 20:54
1/6 anonim válasza:
Igen veszít, mert veszít a víztartalmából, és valamennyit a zsírból is. És még mindig nem lehet megmondani pontosan, mert sütheted cipőtalp keményre is, és enyhén pároltra is :)
2/6 A kérdező kommentje:
Lassú tűzön 15 percig volt sütve. Csak az a baj hogy nem én csináltam... És nem lett kimérve
2014. nov. 16. 21:08
3/6 Kerze válasza:
Most komolyan ezen parázol? Kit érdekel hogy 1x más sütötte meg, amúgy sem a súlya a lényeg, hanem a kalóriatartalma. Egyébként fehérje nem sült ki belőle ne aggódj.
4/6 anonim válasza:
De ez az he, nem értem, hogy most ezen mit kell ennyire függeni. 200g veszít-e a súlyából, alapból így tetted fel a kérdést. Tehát akkor ez a nyers súlya volt, vagy nem? Akkor viszont tudod, hogy mennyi volt a fehérjetartalma, ami akármilyen elkészítés mellett-jobbára- egy az egyben megmarad. Szóval teljesen mindegy, hogy mennyit veszít a súlyából, mivel az nem a fehérjéből történő vesztés.
Amúgy is sz4rd már le, hogy most egy étkezésnek nem tudtad kiszámolni a tápértékét egyszer az életben. Annyira nem múlik ezen semmi. Ha tömegelnél több száz napig és lenne egy darab nap, amelyen egyáltalán nem ennél, még az sem szólna bele semmibe.
5/6 A kérdező kommentje:
megkívántam és ettem belolle, és nem tudom mennyit, és szálkasitok
2014. nov. 16. 21:43
6/6 anonim válasza:
Azon sem múlik semmi. Egyszeri alkalom. Máskor majd jobban figyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!