Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 200g csirkemáj sütés után...

200g csirkemáj sütés után veszít a súlyából? és ha igen kb mennyit?

Figyelt kérdés

2014. nov. 16. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen veszít, mert veszít a víztartalmából, és valamennyit a zsírból is. És még mindig nem lehet megmondani pontosan, mert sütheted cipőtalp keményre is, és enyhén pároltra is :)
2014. nov. 16. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Lassú tűzön 15 percig volt sütve. Csak az a baj hogy nem én csináltam... És nem lett kimérve
2014. nov. 16. 21:08
 3/6 Kerze ***** válasza:
Most komolyan ezen parázol? Kit érdekel hogy 1x más sütötte meg, amúgy sem a súlya a lényeg, hanem a kalóriatartalma. Egyébként fehérje nem sült ki belőle ne aggódj.
2014. nov. 16. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:

De ez az he, nem értem, hogy most ezen mit kell ennyire függeni. 200g veszít-e a súlyából, alapból így tetted fel a kérdést. Tehát akkor ez a nyers súlya volt, vagy nem? Akkor viszont tudod, hogy mennyi volt a fehérjetartalma, ami akármilyen elkészítés mellett-jobbára- egy az egyben megmarad. Szóval teljesen mindegy, hogy mennyit veszít a súlyából, mivel az nem a fehérjéből történő vesztés.

Amúgy is sz4rd már le, hogy most egy étkezésnek nem tudtad kiszámolni a tápértékét egyszer az életben. Annyira nem múlik ezen semmi. Ha tömegelnél több száz napig és lenne egy darab nap, amelyen egyáltalán nem ennél, még az sem szólna bele semmibe.

2014. nov. 16. 21:33
 5/6 A kérdező kommentje:
megkívántam és ettem belolle, és nem tudom mennyit, és szálkasitok
2014. nov. 16. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Azon sem múlik semmi. Egyszeri alkalom. Máskor majd jobban figyelsz.
2014. nov. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!