Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy testépítőnek milyen...

Egy testépítőnek milyen szülinapi ajándékot lehetne venni?

Figyelt kérdés
Gondoltam egy havi edzőtermi bérletre de az olyan gyérnek tűnik.. Valami egyéb ötlet ami nem is túl költekező?
2014. nov. 16. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora összegre gondoltál ? És mióta foglalkozik az egyén vele ?
2014. nov. 16. 14:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Kb. 3 éve és úgy maximum 7-8 ezerig gondoltam
2014. nov. 16. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Szálkásít vagy tömegel?
2014. nov. 16. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél neki egy jobb minőség fehérjét (tejsavó, 80 % feletti fehérje), az szinte biztos, hogy elfogy.
2014. nov. 16. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp kondival kapcsolatos dologra gondoltál, akkor valami edzés előtti energetizálót tudnék ajánlani pl hot bood, pow3rd, war machine stb
2014. nov. 16. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a kondis aki ne örülne egy bödön fehérjének.
2014. nov. 16. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Fehérjét, de olyan ízűt amit magától biztosan nem venne meg és akkor mindig rád fog gondolni mikor issza :D
2014. nov. 16. 15:58
 8/9 anonim válasza:

Mi van akkor, ha a szülinapos emésztőrendszere nem preferálja a tejsavófehérjét?

Én inkább egy multivitamint vennék neki, vagy egy ízületvédőt.

2014. nov. 16. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Légy kreatív. A bérlet alap ötletnek nem rossz, mellé nézz ki valami pöpec shakert, meg 1-2 finom egyadagos fehérjét, meg egyadagos edzés előtti energizálót (azért ne nagyobb kiszerelést, mert lehet nem bírja a tejsavót/koffeint,ne vesszen kárba egy bödönnel). :)
2014. nov. 16. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!