Egy testépítőnek milyen szülinapi ajándékot lehetne venni?
Figyelt kérdés
Gondoltam egy havi edzőtermi bérletre de az olyan gyérnek tűnik.. Valami egyéb ötlet ami nem is túl költekező?2014. nov. 16. 14:14
1/9 anonim válasza:
Attól függ mekkora összegre gondoltál ? És mióta foglalkozik az egyén vele ?
2/9 A kérdező kommentje:
Kb. 3 éve és úgy maximum 7-8 ezerig gondoltam
2014. nov. 16. 14:27
4/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki egy jobb minőség fehérjét (tejsavó, 80 % feletti fehérje), az szinte biztos, hogy elfogy.
5/9 anonim válasza:
Ha mindenképp kondival kapcsolatos dologra gondoltál, akkor valami edzés előtti energetizálót tudnék ajánlani pl hot bood, pow3rd, war machine stb
6/9 anonim válasza:
Nincs az a kondis aki ne örülne egy bödön fehérjének.
7/9 anonim válasza:
Fehérjét, de olyan ízűt amit magától biztosan nem venne meg és akkor mindig rád fog gondolni mikor issza :D
8/9 anonim válasza:
Mi van akkor, ha a szülinapos emésztőrendszere nem preferálja a tejsavófehérjét?
Én inkább egy multivitamint vennék neki, vagy egy ízületvédőt.
9/9 anonim válasza:
Légy kreatív. A bérlet alap ötletnek nem rossz, mellé nézz ki valami pöpec shakert, meg 1-2 finom egyadagos fehérjét, meg egyadagos edzés előtti energizálót (azért ne nagyobb kiszerelést, mert lehet nem bírja a tejsavót/koffeint,ne vesszen kárba egy bödönnel). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!