Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennyit lehetséges fejlődni,...

Ennyit lehetséges fejlődni, vagy ne is álmodjak róla?

Figyelt kérdés

Most kezdtem a kondit, tömegnövelő étrend megvan.

65 kiló vagyok, 180 centi, és 14 (lassan 15).

Ciki, nem ciki, most 30 kilóval szériázok fekvenyomásban, de 8-as ismétlésszámmal a 40 kg is megy.

Fejlődhetek annyit jövő szeptemberre, hogy 80-100 kilóval menjen egy 8-as széria?

Tudom más genetika, más fejlődés mindenkinél, de ez nagyon sok, vagy reális cél még?

Természetesen nem csak erre edzek, de most erre lennék kíváncsi.

2014. nov. 15. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyrészt nem reális ez a cél, másrészt ha sikerülne, akkor is ennyi idős korban még nagyon nem ajánlott annyira túlterhelni az ízületeidet, mert csúnyán megjárhatod.
2014. nov. 15. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem
2014. nov. 15. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem, semmiképp.

Aki több éve edz, és k.urva erős naturálon és jó forma, az nyom 110-130 kg-al.

1 év alatt ha felmész 75-80 kg-ra fekvenyomásnál örülj neki :)

2014. nov. 15. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó dolog, hogy ilyen fiatalon edzel és komolyan veszed, de igazuk van az előttem szólóknak: nagyon vigyázz magadra, mert ekkora súly tényleg veszélyes. amúgy 14 évesen, ha még nem régen kezdted, egyátalán nem rossz a 30-40 kiló :) figyelj inkább a szabályosságra és eredmény is lesz, ne félj, de ne ilyen célt tűzz ki egyelőre :)
2014. nov. 15. 23:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Várj még a komoly edzéssel 1-2 évet.. 14 évesen még keményen növésben van, az ízületeid így is le vannak terhelve, nem tesz jót ha nagyon nekiugrasz a súlyoknak.
2014. nov. 16. 01:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Izületeidre vigyázz tényleg, nagy hangsúlyt fektess a szabályos kivitelezésre. 1 év alatt én felmentem 70 kg-ra, onnan indultam ahonnan te, talán egy kicsit hátrább is voltam. Igaz kaja nem volt akkor még, lehet azzal meglett volna a 80 is, nem tudom. Egy biztos, 15 évesen vigyázz azzal a 100 kg-os fekvenyomással:D
2014. nov. 16. 06:34
 7/11 anonim ***** válasza:

14 evesen èn mèg egz kicsit fegyencedzest csinalnek.

Amugy ha atlagos a genetikad es kemenyen edzel egy jo edzestervvel valamint nem hagysz ki akkor siman osszejöhet. Jo edzesterv az ICF 5x5 mondjuk ha az erö is erdekel az izom mellett.

2014. nov. 16. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

még annyit, hogy tesóm 16 és a fegyencedzést csinálja, és nagyon látványosan fejlődik :) igaz, nem olyan, mintha kondizna, lehet hogy nem is tudna 40 kg-mal szériázni, de nem is baj, mert ilyenkor még növésben vagytok és ráadásul a fiúk kamaszkorukban nagyon könnyen izmosodnak, mivel ilyenkor baromi jó az anyagcseréjük. jó, persze a genetika mindig beleszólhat, de tele vagy növekedési hormonnal az tuti :)

2014. nov. 16. 09:22
 9/11 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Lassíts egy picit. Lassan jársz, tovább érsz. Nem hiába van ez a mondás.
2014. nov. 16. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki nem tud 40 kg-mal szeriazni azon mi lehet a nagyon látványos fejlődés? :D
2014. nov. 16. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!