Ennyit lehetséges fejlődni, vagy ne is álmodjak róla?
Most kezdtem a kondit, tömegnövelő étrend megvan.
65 kiló vagyok, 180 centi, és 14 (lassan 15).
Ciki, nem ciki, most 30 kilóval szériázok fekvenyomásban, de 8-as ismétlésszámmal a 40 kg is megy.
Fejlődhetek annyit jövő szeptemberre, hogy 80-100 kilóval menjen egy 8-as széria?
Tudom más genetika, más fejlődés mindenkinél, de ez nagyon sok, vagy reális cél még?
Természetesen nem csak erre edzek, de most erre lennék kíváncsi.
Nem, semmiképp.
Aki több éve edz, és k.urva erős naturálon és jó forma, az nyom 110-130 kg-al.
1 év alatt ha felmész 75-80 kg-ra fekvenyomásnál örülj neki :)
14 evesen èn mèg egz kicsit fegyencedzest csinalnek.
Amugy ha atlagos a genetikad es kemenyen edzel egy jo edzestervvel valamint nem hagysz ki akkor siman osszejöhet. Jo edzesterv az ICF 5x5 mondjuk ha az erö is erdekel az izom mellett.
4-es vagyok
még annyit, hogy tesóm 16 és a fegyencedzést csinálja, és nagyon látványosan fejlődik :) igaz, nem olyan, mintha kondizna, lehet hogy nem is tudna 40 kg-mal szériázni, de nem is baj, mert ilyenkor még növésben vagytok és ráadásul a fiúk kamaszkorukban nagyon könnyen izmosodnak, mivel ilyenkor baromi jó az anyagcseréjük. jó, persze a genetika mindig beleszólhat, de tele vagy növekedési hormonnal az tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!