Egyre durvább dolog ez ahogy fejlődünk előre?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Ami érdekes számomra, hogy milyen fizikummal rendelkező fiatalok vannak manapság, hogy a média befolyásolja ezt vagy az internet, nemtudom. Egyre több iskolából látok kijönni elég jó fizikumú diákokat, nem ilyen vékony kisfiúk, hanem olyansmi fizikumra gondolok, mint Van Damme kb.
Szerintem egy ilyen fizikumhoz több év kell, nameg nem kevés pénz és idő. Ha átlagos családban születsz, szerintem nem fogsz így kinézni 17-18 évesen. Kicsi kölykök még de olyan fizikumuk van szinte mint nekem pedig nem pár éve fogtam neki.
Ez minek köszönthető ez a gyors fejlődés a fiataloknál ?
2014. nov. 15. 19:29
12/12 tőzegáfonya válasza:
vagy vannak olyan 15 16 évesek akik koxolnak meg apuci anyuci pénzeli őket meg iphone-al járkálnak meg tábla pc-vel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!