Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem megy le a pocakom?

Nem megy le a pocakom?

Figyelt kérdés

A szituáció a közevetkező: nem vagyok hájas, sehol nincs rajtam háj, de sörhasam van! De ezt úgy kell érteni, hogy a hasamon lévő bőr alatt nincs zsír, ha összecsípem az ujjammal nem vagyok hájas, de mégis a pocakom nagy, mintha 4 hónapos terhes lennék. Természetesen nem iszok sört.

Az utolsó 3 hónapban elkezdtem kocogni járni, 15 perc séte, 40 perc kocogás, utána 15 perc séta levezetésnek. Plusz elkezdtem diétázni ami az aranyerem miatt is kellett, de igy két legyet ütöttem egy csapásra. Legalábbis azt hittem, de sajnos 3 hónap tréning után 1kg-ot nem fogytam és a hasam ugyanolyan mint volt!

Valami hasznos dolog orvoson kívül? Mert azok ilyen nem életveszélyes problémákkal nem foglalkoznak (tapasztalat).

2014. nov. 14. 21:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jaj istenem a sok gasztrologiai szakember, aki nem csirket meg rizst eszik annak mar szar az etrendje.
2014. nov. 15. 10:47
 12/13 A kérdező kommentje:
menj es ny.ld ki bunny segget
2014. nov. 15. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Te meg edd a virslidet aztán csodálkozz.
2014. nov. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!