Regös Lili formája kb. mennyi idő alatt hozható?
Csípő-derék arány miatt nem tetszik, hozzáteszem(nekem se) de nem ez a lényeg.
Fogalmam sincs nőiversenyen mit néznek, nem tudom mennyi idő, 2-3év, majd sandorzsolt azt megmondja.
Mi a baj a csípő derék aránnyal? Sajnos nekem sincs vékony derekam :-(
Nyilván nem a versenyformája a cél, a hétköznapokra sok értelme nincs ennyire leszálkásítani, versenyre meg nem készülök. 30 fölött úgy sincs értelme szerintem.....
Tök mindegy kinek milyen csipő derék arány tetszik, mivel nagy mértékben nem lehet azt változtatni.
A mell az meg valószínű, hogy szilikon, mivel a formához eléggé le kell szálkásítani, és a legtöbb nő ilyenkor a mellből is veszít. Ezért szinte minden fitneszmodel nőnek szilikon a melle.
A forma, ha nincs súlyfelesleged, és hasonló az alakod, szerintem is hozható egy év körül. Persze nem a száraz versenyformája, hanem mondjuk az utolsó kép - [link] , itt is van photoshop, de a forma attól hozható.
Igazad van sandorzsolt :-) Töltök fel képet magamró. Innen kb mennyi ?
Nem ér kiröhögni 6 hete csinálom és magamhoz képest nagyonis sokat fejlődtem ám :-D
[url= [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!