Ti is így fejlődtök?
Figyelt kérdés
Én valahogy nem folyamatosan,hanem ugrásszerűen fejlődök.Pl.Guggolásnál 1 hónapik szerencsétlenkedtem 70 kilóval,egyszer felemeltem 72.5-re rá egy hétre meg már 80-on volt.Felhúzásban is így volt.kb.két hét alatt felugrottam 85-ről 110-re.Elötte meg nem fejlődtem.2014. nov. 8. 21:12
1/3 anonim válasza:
Voltak nagyobb pihenések a megszokottnál?
Sokszor van az hogy nagy súlyra emel valaki de a nagy súly szabálytalanná teszi a gyakorlatot.
De simán lehetséges, rengeteg dolog közre játszhat, akár mentális oka is lehet, további ilyen fejlődést ;)
2/3 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok. Van, hogy stagnál az adott gyakorlatban a súly utána hopp, ez könnyű emeljünk.
3/3 anonim válasza:
először a helyes mozdulatokat tanuld be ne 200kg ott akarj egyből emelni ehhez minimum 1-2 hónap kel kis súlyokkal meg a test izomzat is hozzá szokik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!