Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezen a héten kezdtem a builder...

Ezen a héten kezdtem a builderes kezdő otthoni alapedzéstervet csinálni (lány vagyok,2*3 kg-s kézi súlyzókkal). Minden nap este csináltam, és csak ezen a héten 3 (! ) kg-val vagyok több. Ez meg hogy lehet? Ugyanúgy eszek.

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Véletlenül a kezedben maradt az egyik súlyzó amikor ráálltál a mérlegre.
2014. nov. 7. 19:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Azzal szokták ezt az anomáliát magyarázni hogy az izom nagyobb súlyú, mint a zsír. Illetve hogyha nem ugyanakkor méred magad minden nap akkor is előfordulhat súlykülönbség víz/gyomortartalom miatt. Mivel most kezdtél el edzeni ezek bármelyike előfordulhat.
2014. nov. 7. 20:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, gondoltam hogy valaki ellövi a súlyzós poént :)
2014. nov. 7. 20:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor mértem. Mindig reggel szoktam felkelés után. Lehet hülyeség, de az izom(persze ki lehet nevetni a súlyok miatt, de én sosem edzettem, nekem ez is kemény) tarthat vissza vizet az edzés hatására? Minden nap csinálom, érzem is a karizmaimat rendesen.
2014. nov. 7. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogyha továbbra is nőni fogsz és nem az lenne a célod akkor ehetsz kevesebbet, de szerintem várd ki a végét mert elég valószínűtlen hogy továbbra is ilyen mértékben fog nőni a testsúlyod.
2014. nov. 7. 20:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok hízni egyáltalán. :) Fogyás miatt kezdtem el. Meg persze, hogy fejlesszem az izomzatomat.
2014. nov. 7. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt hogy hízás azt felejtsd el mert az biztos hogy ha ugyanúgy eszel de mellette sportolsz akkor az extra súly csak jó helyre mehet ;)

Adj neki egy hetet és ha akkor sem tetszik amit mutat a mérleg kezdj el diétázni az edzés mellett.

2014. nov. 7. 20:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi. Kivárok :)

Amúgy miért kell először izmot építeni, ha nem a hájból alakul át? Arra gondolok, hogy nem egyszerűbb diétázni, azután izmot építeni? Hisz a 2 együtt nem megy. Akkor én most a háj alatt helyre pakolom az izmaimat, de ez el fog tűnni felőle egy idő után magától? Kicsit kacifántos, de remélem értitek mire akarok kilyukadni.

2014. nov. 7. 21:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem hogyha már hozzászoktál az edzéshez könnyebb lesz belőni hogy mennyit is kéne enned. Teljesen jó az hogyha diétázol/szálkásítasz először, de ha túl keveset eszel a diéta miatt akkor nem lesz energiád edzeni.

Gondolom hogyha builderen találtál edzéstervet is akkor a sárga kapszula nevű szerzeménybe már belefutottál. Abból elsajátíthatod az alapokat diéta témában.

2014. nov. 7. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Olvasgass itt, nagyon jó a srác. Sokat ír a fogyásról és az erősítésről is.

[link]

2014. nov. 7. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!