Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zyzzt testépítős céljából...

Zyzzt testépítős céljából elismeritek?

Figyelt kérdés

Itt nem gondolok az életvitelére hanem csak amit léert a testépítéssel kapcsolatban.

Ha nem ismered el, akkor írd le hogy mi a véleményed erről.

2014. nov. 6. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
A forma amit elért az jó. Az arcoskodása az sok volt.
2014. nov. 6. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
El, de igaza van sandornak, azért az arca is elég nagy lett. Persze ha csak a testét kell nézni, akkor ja.
2014. nov. 6. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó formát ért el, de semmi extra.

Jeff Seid már 17 évesen elérte az ő formáját.

Inkább az a nagy dolog, hogy extrém-ektomorf testalkattal tudta ezt a formát hozni (persze kokszal, de még így is jó eredmény).

Am. sokan hoztak olyan formát 22 évesen, mint amit ő elért, mondom, inkább az a nagy szám, hogy mindezt sz*r genetikával érte el.

2014. nov. 6. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem fitymálás meg semmi, de azért írni tanuljál már meg. Nem az elgépelésekre gondolok, de milyen magyarság már ez: "Zyzzt testépítős céljából elismeritek?". Magyarul valahogy így van: Zyzz testépítő karrierjéről mit gondolsz? Zyzz testépítő karrierjét elismered?

Na, hogy válaszoljak a kérdésre, abszolút laikus vagyok, tudom, hogy nem könnyű olyan testet varázsolni magadnak mint ő, de testépítés szempontjából (itt most a sportra gondolok), egyáltalán nem kiemelkedő. Van a világon minimum 100 ezer ember, akinek kidolgozottabb izomzata van.

2014. nov. 6. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Naturálba vannak jobb formák, mint ő. Nem annyira szárazok tény, de jobb formák, jobb izomtapadásokkal, szebb arányokkal.
2014. nov. 6. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon durva a gyerek..szerintem ez a kis "arcoskodás"amit csinált nem arcoskodás volt hanem csak hülyült..élvezte az életet,azt csinált amit akart (értitek hogy értem)bulizott stb.Nekem ő a példaképem.tudom most sokan gondolják(drogos bzi pffpéldakép) megilyenek.. de amit csinált,ahogy élt,ez nagyonnagy motiváció nekem amikor nézem a videóit.az ő hatására kezdem el edzeni.gondoltam:mi lenne ha én is így néznék ki?talán...
2014. dec. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!