Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Marhahús testépítős fehérjefor...

Marhahús testépítős fehérjeforrásként?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A problémám az, hogy elég kevés húst eszek meg, ezek közül az egyetlen szinte "igazi" a marha darálthús. Szeretnék izmosodni, és egy pár, úgy 6-7 kilót ledobni magamról. A kérdésem az lenne, hogy az említett céljaimat el tudnám-e érni a marhahússal? Természetesen soványt eszem, de azért ennek is van elég magas zsírtartalma a fehérhúsokhoz képest. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van-e valami házi praktika, hogy akár sütés közben is, amivel a felesleges zsírtartalmát ki tudom szűrni? Sajnos a csirke,pulyka,hal nálam kilőve, ahogy a többi hús is.

2014. okt. 5. 01:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és 83 kg, 190 cm, 21/f vagyok
2014. okt. 5. 01:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak bajok: Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

Tehát egy ütemben ez nem megy, amit elképzeltél.

A másik meg az, hogy nem kellene aggódnod attól, hogy kicsit zsírosabb a marhahús. Ettől még lehet vele szálkásítani, csak bele kell számolni a napi bevitelbe és így még kevesebb szénhidrátot ehetsz, hogy napi kalória mínuszban legyél. Egyébként sütéssel azért elég sok zsír is kimegy a húsból, így pláne nem kell aggódnod.

2014. okt. 5. 06:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Én napi 1x eszek is marhahúst :)

Nem bírnám végig csirkével

Amúgy mindent már leírt előttem Sanyi :)

2014. okt. 5. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!