Szállkásító étrendbe szerintetek is hulyeség a zacskós leves?
Figyelt kérdés
Igazándiból azért gondoltam rá, mert ugye a házi rántásos lisztes levelesek nem a legjobbak. Vagy a zacskós levesek tele vannak nyomva tartósítóval meg minden ízfokozóval és még rosszabb lenne?2014. nov. 4. 19:35
1/10 anonim válasza:
Hülyeség. Semmilyen leves nem kell!
2/10 anonim válasza:
Nem sok értelme lenne zacskós levest eszegetni.
3/10 anonim válasza:
Gyere itt van alattam a nagy zacsko:D
4/10 anonim válasza:
Miért ilyen fickós ma mindenki? o.O
5/10 *Glissade* válasza:
Hülyeség. Főzz igazi levest!
6/10 anonim válasza:
Ma szellemi napfogyatkozás van?! :DDDD
7/10 anonim válasza:
A zacskós leves az egy rakás só+fűszer elhanyagolható tápértékkel.
9/10 anonim válasza:
Az egy kupac só. Visszatartja a vizet, emeli a vernyomast. Nálunk például sem huslevesbe, sem zoldseglevesbe, sem borsolevesbe nincs lisztes rántás. Gondolom a brokkoli kremlevesbe se kell. Max zsíros tejszín.
10/10 anonim válasza:
A só vérnyomásemelő hatása vitatható, legalábbis úgy tudom, hogy nem volt még kimutatás, ami igazolta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!