Januárban leszek 14, és szeretnék felszedni 5-10 kilót, és izmosodni. A többi lent (? )
Figyelt kérdés
Elég magasra nőttem, olyan 177-79 cm vagyok, viszont már-már betegesen könnyű, olyan 50 kg. Ezért elkezdtem többet enni, kevesebbet nassolni, és ezzel együtt edzeni is. Nem mondanám kemény edzésnek. Szóval első nap bicepszre megyek, 4,5 kilóval, vállra 3,5 kilóval, alkarra 4,5 kilóval, és mellre (tárogatással) 2,5 kilóval. Ezeket mind 4x8-as szériában. Második nap, vádlira megyek(4x8), combra (4x8), tricepszre (4,5 kg 4x8 széria), és hasizomra. Hasra 6x10-es szériában szoktam menni, és ezt kétszer ismétlem. A végén még leszoktam nyomni kétszer negyvenet. Már látható a különbség, és úgy érzem híztam is. Szóval találtok valami kivetni valót? Vagy segítenétek kibővíteni? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!2014. okt. 29. 16:50
1/4 anonim válasza:
Ezeket a gyakorlatokat csináld 3 napon 1 héten, legalább 2-3 hónapig : [link]
Meg persze tömegnövelő étrend is kell. Olvasd el a Sárga Kapszulát!
2/4 anonim válasza:
14 évesen még saját testsúlyos edzés kellene. Keress rá a fegyencedzésre.
3/4 anonim válasza:
Egyetértek a második válaszolóval, 13 évesen még ne nagyon súlyozz. A tested még nagyon gyerek, a növekedés miatt így is nagy terhelésnek vannak kitéve az ízületeid.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, az edzés nagy részét a súlyzós edzés teszi ki, de nem sokára (azaz ma) elkezdek húzódzkodni, szóval az valamilyen szinten fel fogja váltani. De teljesen nem szeretnék róla lemondani. És köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 30. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!