Nem lesz attol bajom ha az edzés utáni turmixba belerakok csak ugy simaába 2 tojást?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 14:52
11/17 anonim válasza:
Inkább ne ő legyen kemény, hanem a tojás :)
12/17 anonim válasza:
Én napi 2 tojást nyersen elfogyasztok már több mint 8 éve és semmi bajom.
14/17 anonim válasza:
én egyszer megpróbáltam mert láttam a rocky-ba, hát majdnem összehánytam magam.
15/17 anonim válasza:
Stalker, lehet, hogy elkerülted a szalmonellát, de nem is használt semmit a nyers tojás azt elhiheted. De te egyed még sokáig, nekünk mindegy. Nem kell mindenkinek okosan csinálni.
16/17 anonim válasza:
Tényleg nem tanácsos nyersen enni mert nem szivodik fel meg vitaminhiányt okozhat, de a nagymamám már vagy nyolcvan éve eszik nyers tojást és szallmonelás még nem lett.
17/17 anonim válasza:
Sokan pedig lettek. De még pár hulye írja már be, hogy az üköregapja 200 éve iszik nyers tojást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!