2/12 anonim válasza:
Ez a kép nem photoshopolt? Olyan aránytalanul kicsi a feje
3/12 anonim válasza:
Inkább mondjuk ki hogy nem.
Éppen elérhető, de nehezen. Szép izomtömeg, és durva szárazság. Lényeg hogy a gyerek nem naturál akiről a kép van, de ezt sztem a kérdező is tudja.
4/12 anonim válasza:
Ez nekem is manipulalt kepnek tunik!
5/12 Tyler913 válasza:
Ez nem komoly tömeg,ha gyárilag szálkás alkat vagy,akkor elérhető. Viszont nekem is gyanúsan PS-nek tűnik,olyan erős a gyerek,hogy a jobb tricepsze hajlítja a teret.
6/12 anonim válasza:
Ez szép tömeg? Ne vicceljetek már gyerekek!! Alig van rajta izom, csak viszonylag száraz. De ez lófas tömeg!
7/12 anonim válasza:
Azért az túlzás, hogy alig van rajta izom, de mondjuk neked jobb formád. Egyébként nekem is úgy tűnik mintha PS lenne.
8/12 anonim válasza:
Testépítő szempontból nincs rajta sok izom, átlagember szempontjából pedig ez egy igen izmos forma.
Meg persze nagyon szálkás. Nyilván aki hobbi szinten csinálja annak egy ilyesmi cél lehet.
9/12 anonim válasza:
Izomtalanoknak lehet, hogy ez durván hat. Szerintem meg alig izmos. A minimum szint amire én azt mondom, hogy van rajta tömeg az Lénárd Lajos forma. Én így látom, ez az én véleményem akkor is ha ezzel senki nem ért egyet.
10/12 anonim válasza:
Sandorzsoltnak üzenem, hogy egy dolgot kéne felfogni: van akinek ez is elég. A legtöbb ember nem izomagy akar lenni, hanem csak egészséges és fitt. Nekünk a testépítés nem életforma, nem az életünk célja, hanem egy eszköz arra, hogy egészségesek és fittek legyünk. És ennyi. Az életben a mi preferenciáink máshol vannak, nem az izomnál, szóval nem kéne leszólni ezt. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!