A börtönbe hogy tudják magukat kigyúrni?
Figyelt kérdés
testépítés,étrend,diéta,börtön,izom2014. okt. 23. 22:31
11/16 anonim válasza:
"olvastam egy könyvet"...
ne könyvet olvass, hanem jogszabályokat, emberi jogokat stb...
egy író azt ír amit akar.. tudod elfek és orkok sem léteznek, pedig olvastam róluk egy könyvben...
13/16 anonim válasza:
Kisgyerek nem fogod fel, hogy izmosan is mennek be és Magyarországon nem rossz a kaja? És kokszolnak is. Mit nem értesz ezen? Hogy mit olvasol az kutyát nem érdekli, én meg nem egy és nem kettő börtönviselt emberrel beszéltem már a teremben. A választ megkaptad, ha nem hiszed el, akkor így jártál. Ennyi.
14/16 anonim válasza:
Figyi, apám bv-s volt, egyaltalan nem rossz a kaja!! Átlagosnak mondanám. Illetve van konditerem is. Nem vicc.
15/16 A kérdező kommentje:
#14-es: Kösz az infót.
2014. okt. 24. 16:49
16/16 A kérdező kommentje:
Na, kösz a válaszokat, főleg annak a kevés embernek aki higgadt volt és nem trollkodott.
2014. okt. 24. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!