Hány kg-val kellene guggolnom?
60-65 kg vagyok, és csak saját súllyal edzek. Ez nekem meg is felel. De a térdem eléggé ropog(nem fáj), ezért nem szeretném csinálni az egylábas guggolást. Arra rájöttem, hogy ha csak félig guggolok le(a combom vízszintes a talajjal), akkor nem ropog. Ezért gondoltam, hogy inkább fogok csinálni fél guggolásokat, de azt súllyal.
Ebben kérnék tanácsot. Ja és 20 éves vagyok.
Szóval ebben a korcsoportban és/vagy testsúlycsoportban mi az átlagos, vagy átlag feletti súly, amit guggoláshoz használnak.
Tudom, tudom, de egy olyan átlagra gondoltam...hogy kb. mennyit fektessek bele, mennyi súlyt vegyek...Számolgattam, és olyan 65-kg vennék, plusz rudat...Szerintem ennél többel úgy sem fognék, mivel az már 100-120 kg lenne az én testsúlyommal együtt, szóval ez nekem untig elég, csak mégis, hogy formában legyek.
De köszönöm a választ, ment a zöld pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!