Vegetáriánus étrend + tejsavó koncentrátum elég a fejlődéshez hobbi szinten?
Ki akarom zárni a húst az étrendemből, de szeretnék mellette egy kis izmot is építeni.
Tejsavó fehérjének elég jó a felszívódása + a hasznosulása ha jól tudom, ezzel ki lehetne váltani 100%-ban az álltai fehérjéket nem?
Van itt olyan aki nem eszik húst, de tejsavó fehérje készítményeket igen? Mi a tapasztalata?
"ezzel ki lehetne váltani 100%-ban az álltai fehérjéket nem?"
A tejsavófehérje is állati eredetű, hiszen tejből készül. A sajtgyártás során keletkezik savó, amiből még folyékony állapotban szűrik ki a tejcukrot és tejzsírt. Persze kis tejcukor marad benne első körben, ez függ az alkalmazott membránszűréstől is és hogy hányszor megy át a szűrőn. Mert vannak izolátumok is, amikben már szinte nulla a tejcukor aránya. Ezt csak azért írom, mert ha nem tenném, akkor beugathatnak, hogy hogy marad a tejsavóproteinben is tejcukor. Majd porlasztva szárítják.
Mindegy, mert a lényeg az, hogy a tejsavó is állati eredetű, tehát ezzel pont nem váltod ki az állati fehérjéket.
Húsra gondoltam, tisztában vagyok vele hogy hogyan készül a tejsavó fehérje.
Vegetáriánus étrend nem feltétlenül tiltja a tejkészítményeket.
Ha húsra gondolsz, akkor azt is írd! Ne azt, hogy megoldja e az állati fehérje nélküli étrendet. Te nem fogalmaztál jól!
A hús nélkülit meg tudod oldani így, hogy a fehérje egy részét tejsavóból viszed be.
Megválaszoltam ennek ellenére is a kérdést, tehát felesleges volt belém kötnöd előző válaszoló!!!
Ezt írta a kérdező"ezzel ki lehetne váltani 100%-ban az álltai fehérjéket nem? "
Tehát ebben a mondatban állati fehérjékről beszél. Azt akarja kiváltani. A tejsavó meg állati. Ebbe kötöttem bele és jogosan. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!