Lábedzés után miért nem érzem a fenekemen, hogy megdolgoztattam?
Ne edz mindent bukásig, és mindig. Ha utolsó sorozatot elviszed bukásig bőven elég.
Ezen kívül: fáraszd elő a fenekedet szerintem. Én lábtolón is szoktam érezni, ha úgy csinálom a gyakorlatot.
Az meg valószínű hogy nem jól csinálod a gyakorlatokat. Megjegyzem a felhúzást az emberek 60%a nem jól csinálja, még aki évek óta edz is.
Menj lejjebb súlyban, ismétlesben feljebb és, koncentrálj nyomás közben mindig másra. Pl a sarkad nyomd lefelé. Vagy arra koncentrálj hogy a térded egyenesítsd ki. Vagy arra, hogy a csípőd told előre. Helyezd közelebb / távolabb a lábaid, stb.(nyilván a különböző gyakorlatoknak megfelelően)
Ezek közben figyeld az izmok reakcióit, és előbb utóbb rátalálsz.
Köszi! Megfogadom a tanácsokat!
Nem lehet, hogy azért nem érzem, mer egyszerűen nem nagyon van rajta izom? A combom sokkal előrébb van, mindigis erősebb volt. Ha ettől van, akkor gondolom később, ahogy fejlődik majd megérzem azt is nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!