Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lábedzés után miért nem érzem...

Lábedzés után miért nem érzem a fenekemen, hogy megdolgoztattam?

Figyelt kérdés
Keményen odatettem magam, a combom azóta is remeg, az utolsó sorozatokat bukásig vittem, de a fenekemen semmit se érzek. Ennek mi lehet az oka? A szokásos guggolás, kitörés, felhúzásos gyakorlatokat csinálom.

2014. okt. 17. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó kérdés,lehet több kitörést kéne.
2014. okt. 17. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne edz mindent bukásig, és mindig. Ha utolsó sorozatot elviszed bukásig bőven elég.

Ezen kívül: fáraszd elő a fenekedet szerintem. Én lábtolón is szoktam érezni, ha úgy csinálom a gyakorlatot.

Az meg valószínű hogy nem jól csinálod a gyakorlatokat. Megjegyzem a felhúzást az emberek 60%a nem jól csinálja, még aki évek óta edz is.

Menj lejjebb súlyban, ismétlesben feljebb és, koncentrálj nyomás közben mindig másra. Pl a sarkad nyomd lefelé. Vagy arra koncentrálj hogy a térded egyenesítsd ki. Vagy arra, hogy a csípőd told előre. Helyezd közelebb / távolabb a lábaid, stb.(nyilván a különböző gyakorlatoknak megfelelően)

Ezek közben figyeld az izmok reakcióit, és előbb utóbb rátalálsz.

2014. okt. 17. 18:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Megfogadom a tanácsokat!

Nem lehet, hogy azért nem érzem, mer egyszerűen nem nagyon van rajta izom? A combom sokkal előrébb van, mindigis erősebb volt. Ha ettől van, akkor gondolom később, ahogy fejlődik majd megérzem azt is nem ?

2014. okt. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!