Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tapasztalt testépítők, elmonda...

Tapasztalt testépítők, elmondanátok a véleményeteket?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. 30 éves. Rengeteg szakirodalmat olvastam a testépítésről, nagyjából képben vagyok. Se időm, se energiám, és főleg pénzem arra, hogy fittnesmodellé gyúrjam magam, de igazából nem is akarom. Amit én szeretnék, az izmos, tónusos test. Súlyfeleslegem nincs, inkább vastagodni szeretnék. Azt tudom, hogy tömegnövelés és diétázás nem megy egyszerre. Figyelek a kajára, a napi fehérjeadag megvan. Protenturmixot és multivitamint is fogyasztok. Heti 3-szor 1 órás kemény súlyzós edzéssel és heti 2 x1 órás aerob edzéssel is kerülhetek jó formába, anélkül, hogy kimondottan diétáznék vagy tömegnövelő étrendem lenne? (Nem 1 kilós súlyzóval tornázok, hanem szabályosan, akkora súllyal, amekkorával még épp megy 10-12 ismétlés)

Nem akarok testépítő lenni, nincs meg bennem az elhivatottság arra, hogy egész hátralévő életemben tömegeljek majd diétázzak, de egészségesen változatosan táplálkozom, napi 4-5-ször kajálok, a fehérjére és a szénhidrátra, zsírra, figyelek.

Szerintetek?

2014. okt. 12. 15:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szuper!

Még egyszer köszönöm! :-)

2014. okt. 12. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!