Szerintetek a tojás jó izomnövelő?
1 tojásban 3g fehérje van. 2gramm/tskg kell minimum + kemény edzés + pihenés alvás
Attól, hogy tojást eszel, maximum xarni fogsz.
Kedves első válaszoló! 100g tojásban 13,5g fehérje van, egy átlagos tojás 60g, nálunk vidéken jóval nagyobb. Nah most ezek alapján kérlek vázold nekem hogy 1 tojásban hogy lehet 3g fehérje? Vagy nálatok van egy elég kis méretű tojás. Ha 50gnak veszünk egy tojást, akkor is legalább 5-6g fehérje kell hogy legyen egy tojásban.
Kedves kérdező!
A tojás megfelelő fehérjeforrás, nem véletlenül lehet táplálékkiegészítőként kapni tojásfehérjét. Fogyaszd nyugodtan!
#1 vagyok
A tojás fehérje részére gondoltam, elnézést, a sárgáját figyelmen kívül hagytam, mert arra gondoltam a zsírosabb részét nem fogja fogyasztani a kérdező.
Igazad van, ha így nézem akkor több mint 3g fehérje van benne.
Erre én is kiváncsi lennek !
Ha siman tojast eszek...főzve vagy akár nyersen hasznos lesz e ha azt akarom hogy nagyobb karokkal es mindennel rendelkezzem.
Tojas nyersen es banan kompozicio az mien ?
Jó, mert sütés közben, mikor egy pillanatra nem nézel oda, Soros kilopja belőle az összes fehérjét. :D
Cserébe a nyers tojástól kaphatsz egy jó kis szalmonellát és a felszívódása is lassabb/tökéletlenebb.
Magyarul ne egyél nyers tojást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!